Hangi takimlisiniz?

Başlatan jentzsch, Ocak 03, 2008, 09:43:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hangi takimlisiniz?

Fenerbahce
66 (32%)
Galatasaray
72 (35%)
Besiktas
42 (20.4%)
Trabzonspor
4 (1.9%)
Sivasspor
11 (5.3%)
Kayserispor
1 (0.5%)
Konyaspor
0 (0%)
Denizlispor
0 (0%)
Ankarag
1 (0.5%)
Gaziantepspor
0 (0%)
Eski
3 (1.5%)
B
0 (0%)
Antalyaspor
0 (0%)
Bursaspor
4 (1.9%)
Kocaelispor
2 (1%)
Genclerbirligi
0 (0%)
Ankaraspor
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 182

a_ysche

Alıntı yapılan: jentzsch - Temmuz 02, 2008, 02:04:17 ÖS
Milli takimla sezonu simdilik kapattik.Nerde kalmistim.. ;D

En büyük FENERBAHCE!!!  ;D

Bilmiyorum artik kim zeki ? ? kim enayi ? ?  ;D

arkadaş çok şakacı yaa ;D  ;D  ;D

Kasus

Alıntı yapılan: jentzsch - Temmuz 02, 2008, 02:04:17 ÖS
Milli takimla sezonu simdilik kapattik.Nerde kalmistim.. ;D

En büyük FENERBAHCE!!!  ;D

Bilmiyorum artik kim zeki ? ? kim enayi ? ?  ;D

Tüm Dünya nin millileri ile kapattiniz demek istedin degil mi ;D

esma 41

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan kalp krizinden öldü

FUTBOL Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, tatil yaptığı Bodrum'da kalp kirizinden yaşamını yitirdi.

Bugün öğleden sonra aniden rahatsızlanan Hasan Doğan'ın kalp krizi geçirdiği anlaşılınca, Özel Bodrum Hastanesi'ne götürüldü. Ancak Hasan Doğan'ın yaşamını yitirdiği açıklandı.
Kastamonu’nun Abana İlçesi'nde 1956 yılında dünyaya gelen Hasan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Koç Holding bünyesindeki Beldesan'da pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında Ramsey Genel Müdürü oldu.
Geçen şubat ayında Futbol Federasyonu Başkanlığı'na getirilen Hasan Doğan, Milli Takım'ın Avrupa şampiyonası'nda yarı final oynamasında önemli rol oynamıştı.
Evli ve 2 çocuk babası Hasan Doğan, Ramsey başta olmak üzere bazı kuruluşlarda yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunuyordu.

HAMAM SONRASI ÇAY İÇERKEN FENALAşTI
Bodrum'daki Rixos Otel'de tatil yapan Hasan Doğan bugün öğleyin, Fatih Terim'le birlikte Torba'daki ‘La Boutique Alkoçlar’a gitti. Gülşah ve Ender Alkoçlar'ın yeni açtığı otel için ‘hayırlı olsun’ diyen Hasan Doğan ve Fatih Terim, burada eşleriyle birlikte öğle yemeği yedi. Hasan Doğan ve Fatih Terim, yemek sonrası La Boutique Alkoçlar'da bir süre dinlendikten sonra ayrıldı.
Hasan Doğan yeniden tatilini geçirdiği Rixos Otel'e döndü. Akşama doğru da Rixos Otel'deki Türk hamamına giren Hasan Doğan, bir süre kalıp ter attı. Doğan, hamamdan çıktıktan sonra çay içerken bir anda fenalaştı. Oteldeki görevlilerin ilk müdahaleyi yaptığı Hasan Doğan, hemen bir otomobille Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldı.

YAşAMINI YİTİRDİ
Bodrum'da tatil yaparken Hasan Doğan'ın kalp krizi geçirdiğini öğrenen spor, sanat ve iş dünyasından birçok kişi Özel Bodrum Hastanesi'ne koştu. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat hastane yetkilileriyle görüştükten sonra çıkışta, “Başımız sağolsun. Doktorlarla görüştüm yaşamını yitirmiş” dedi.

Bu haberi duyunca cok üzüldüm.
Avrupa Kupasi maclari izlerken kendisini esiyle birlikte TV den tribünde izlemistim.
Cok semaptik ve iyi bir insana benzyiordu.
ALLAH tan kendisine rahmet , ailesinede sabir diliyorum.

jentzsch

Evet..Aksam duymustum bende ve üzüldüm gercekten..Cok fazla tanimiyordum ama seninde söyledigin gibi maclar öncesi ve sonrasindaki tavirlari,sempatikligi ve hatta mac sirasinda esiyle gol sevincleri benimde dikktimi cekmisti.. :-\

Allah rahmet eylesin.Mekani cennet olur insAllah...

Kasus

Evet bende üzüldüm, Allah rahmet eylesin. Ayni seyler benimde dikkatimi cekmisti maclarda. O yüzden zaten sempatik gelmisti bana. Pek tanimiyorum ama hakkinda hep iyi seyler söylendi. Allah günahlarini affetsin.

esma 41

Selam Arkadaslar ,

2 dk sonra Derbi mac basliyor.

Galatasaray - Fenerbahce

Sizce bu maci kim alir ?

Bence Galatasaray 1 veya 2 - Fenerbahce 0  ;D

Tahminlerinizi alalim lütfen....  :)

MuhaяяeM

şimdiden 1 - 0 oldu  bilee yuppi:)

MuhaяяeM

esma 41

MuhaяяeM

Oldu bile ama golümüzü saymadı hakem ya  :-\
Bol gollü bir maç olacağa benziyor  :)

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 09, 2008, 07:16:38 ÖSOldu bile ama golümüzü saymadı hakem ya  :-\
Bol gollü bir maç olacağa benziyor  :)

Bencede .... hak eden (yani GS liler   ;D ) kazansin ...  :)

gece

ya insAllah olur ben maci izleyemiyorum  :'(

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 09, 2008, 07:17:42 ÖSBencede .... hak eden (yani GS liler   ;D ) kazansin ...  :)

InsAllah  :angel:

gece

Izlemez olsaydim yaa  :-[ kevgire döndü kalemiz  tickoff:)

Aşil

Alıntı yapılan: gece - Kasım 09, 2008, 09:10:37 ÖSIzlemez olsaydim yaa  :-[ kevgire döndü kalemiz  tickoff:)
cok guzel bir tespit , gecmis olsun gece,uzulme seneye (insAllah)diyemiyorum... alkis:)

gece

Alıntı yapılan: Aşil - Kasım 11, 2008, 01:01:14 ÖÖcok guzel bir tespit , gecmis olsun gece,uzulme seneye (insAllah)diyemiyorum... alkis:)

:zopa: :zopa: :zopa: ;D