goethe ulaşabilen varmı sınav için açil!!!!!!

Başlatan as, Ocak 07, 2008, 11:33:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

as

slm  arkadaşlar sınav için randevu alabilen oldumu ben bir türlü irtibata geçemiyorum ... bildiginiz numaralar varsa yardım ederseniz sevinirim ....

nisanur

bende arıyorum ama ulaşamadım senin aradığın numarayı yazarmısın

as

0533 478 0307 bu numarayı arıyorum ama kapalı.senin aradıgın numarayla aynımı

fırtına

Arkadaşlar Merhaba,
İzmir ve yakında bulunan arkadaşlar 0 232 489 56 87 nolu telefon numarasından arayarak irtibata geçebilirsiniz.Ama kimi zaman meşgul oluyor sürekli ararsanız eğer düşerebilirsiniz bilgilerinize...
Başarılar !

bahar46

slm ben kahramanmarasta kalıyorum ızmırde sınava gırebılırmıyım aceba ve ızmırdekı sınav tarıhlerı nezaman yardımcı olursanız sevınırım

fırtına

Merhaba bahar46,
İzmir'deki sınav tarihleri benim bildiğim kadarıyla sınav tarihleri,
1-   7 ocak kayıt yaptırıp (yani bugün) 21-22 ocak sınav
2-   4 şubat kayıt yaptırıp                 18-19 şubat sınav
Sınav Ücreti: 55 Euro
İzmir Goethe Enstitüsü_____Çankaya/ İZMİR
Ayrıca; Kayıt yaptırabilmen için de illa ki oraya gitmen şart deil onlar sana form gönderip sende ücretini bankaya ödedikten sonra onlara fax yolu veya kargo yolu ile ulaştırabilirsin.
Tabi Maraş'ta olduğun için İzmir'de sınava girip giremiycen hakkında da arayıp öğrenebilirsin arkadaşım.Başarılar diliyorum.

cenk673

selam arkadaslar ben adanada oturuyorum ve ankarada sinava gircem bugün yatirdim parayi yarin aricam randevu icin randevu numarasini yazarmisiniz bilen varsa? bide sinava gittim zaman hangi evraklar lazim bilgi verirseniz sevinirim.