A1 almanca aile birleşimi sınavı için mektup örnekleri

Başlatan khoLpa$aLı, Ocak 07, 2008, 09:59:09 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SABIR

SELAM ARKADAşLARR BEN YENİ ÜYE OLDUM YA BU A1 SINAVINDAN ÇOOOOK KORKUYORUM SİZCE KORKMAM YERİMİDİR YOKSA RAHATMI OLMALIYIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN YAAA :embarassed:

f_tuba26

Alıntı yapılan: SABIR - Ocak 19, 2009, 01:02:25 ÖS
SELAM ARKADAşLARR BEN YENİ ÜYE OLDUM YA BU A1 SINAVINDAN ÇOOOOK KORKUYORUM SİZCE KORKMAM YERİMİDİR YOKSA RAHATMI OLMALIYIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN YAAA :embarassed:
bol bol kelime ezberlemeye bak ve rahat duyabilmek icin önlere biyerlere otur ve heyecan yapma,sakin ol,dikatli oku ve dikkatli cvp ver..Allah kolaylik versin ;)

SABIR

PEKİ BU SINAVI ATLATIRSAK VİZEDE BİR PROBLEM ÇIKATMI YAA

f_tuba26

Alıntı yapılan: SABIR - Ocak 19, 2009, 01:24:50 ÖS
PEKİ BU SINAVI ATLATIRSAK VİZEDE BİR PROBLEM ÇIKATMI YAA
60 puan barajdi,yani 60 puani alan gecen kazanmis sayiliyor,vize basvurun tamamen senin durumunla alakali,herseyi sorabilirler,teredüt ettikleri herseyi,,bide sinav puanini dogrulamak icin birkac almanca soru sorabilirler vizede hepsi bu telas etme sakin ol,bizde gectik senin bu yollardan,, ;)

havaa27

MERHABA ARKADAşLAR BEN ÇOK ZOR DURUMDAYIM BENİM EşİM ALMANYADA BEN SAMSUNDAYIM 6YILDIR BENİ ALAMIYOR AMA şUAN MECBUR GİTMEM LAZIM ÇÜNKÜ 6YAşINDA BİR KIZIM VAR BEYNİNDE TİMÖR VAR ALMANYADA TEDAVİ OLMASI LAZIM AMA BEN BU KAFAYLA ALMANCA ÖĞRENİP NASIL GİDİCEM ARKADAşLAR SINAV ÇOKMU ZOR BİRAZ BİLGİM VAR AMA YİNEDE ÇOK KORKUYORUM

cenk673

Allah yardimciniz olsun öncelikle ins. kazanirsiniz sinavi olabildigince bol bol kelime ezberleryin mektup yazmaya calisin burdaki örneklerin aynisi cikiyor zaten günde 2.3 saatinizi verirseniz inanin 2.5 3 ay gibi bir sürede sinava hazir olursunuz sözlü bölüm cok kolay hörenide biraz kulaktan duyma bilginiz olursa gecersiniz mektup ve lesen bölümü oda sizin becerinize bagli inanin korkulacak bise yok bende cok büyüttüm gözümde ama 80 aldim hic büyütecek birsey yokmus  korkmayin sonunda kaybediceniz bise yok istekli bi calismadan sonra Allahin izniyle kazanirsiniz insAllah.

SABIR

ÇOK SAGOL SÜPER MORAL VERDİN DARISI BANA ARTIK

nilgünbulutc

Alıntı yapılan: cenk673 - Ocak 15, 2009, 06:07:34 ÖS
selam arkadaslar 13 ocak 2009da sinava girdim kazandim 80 almisim Allahima binlerce sükürler olsun. dance dance:) dance:) mektup olarak bize arkadasinizin dogum günü var
A) 1gün gec gidiceksiniz
B) Teşekkür edin davet icin
C) Özür dileyin   ben söyle yazdim 

Meine Sehr Liebe Freundin Lisa
ich danke dir für die elinladung. Aber ich werde ein tag spater kommen. Weil ich muss von morgen bis abend in der Fabrik arbeiten. ich entshuldige von dir. ich komme gerne am samstag um 19,00 Uhr mit dem Bus an. Kannst du mich vom Banhof abholen? bitte kannst du mir sofort antworten.
Liebe Grüsse

Allahım ne yazdığını anladım alkis:) ya inş. hepimiz heçeriz arkadaşlar herkese bol şans Allah Yar ve Yardımcımız olsun inş.

ucuk

bence bu metup  aslinda lkolay sadece  mektubun konusu  girmek lazım az  biseyde  konsanire  tabi ki basarilar dilerim

TyBiLL

Sagen Sie:
-Ihr Sohnemann nicht in die Schule gehen.
-Warum er nicht in die Schule gehen kann.
-Sie kommen morgen wegen seiner Hausaufgaben.

Sehr geehrte Frau Bucher,
Mein Sohn Maura kann nicht in die Schule gehen.Er ist krank und muss im Bett bleiben.Das sagt der Arzt.Ich komme morgen in die Schule und hole seine Hausaufgaben.
Mit freundlichen Grüssen
Name und Vorname

TyBiLL

Liebe Nina,
ich möchte mit dich am wochenendedeutsch lernen. Was machst du am wochenende? Wann hast du zeit? İm Zentrum kann ich mit dir um 5 uhr treffren. Passt das? spater können wir am abend ins kino gehen.

Kannst du bitte mir bis morgen Abend antworten?

mit freundlichen Grüssen

Tommy

merytylor

merhaba arkadaslar bende 5 şubatta ankarada sınava giricem cok heyecanlıyım elimden geldigince calısıyorum öss ye bile bu kadar calısmamıstım,bazı mektup yapılarını inceliyorum coğu ich e göre cekim yapmıs acaba bende sınavda bazı cümleleri ich e göre cekımlesem puan alırmıyım yani dogru olurmu?cevabınızı beklıyorum şimdiden tesekkürler kolay gelsin arkadaslar....

ucuk

Ben mektubu verdim bence  cok basit  az  birsey  iyi dusunn ve dusundukleri yaz gerisi kolay hepsi geliyor unutmayin Calısmadan olmuyorr herkeze kolay gelsin basarilar dilerim

haticeka

hersey senin için be gülüm bu fedakarlık bu caba
 cofe:)

battalgazii

arkadaşlar bende yaklaşık 10 gün sonra a1 sınavına giricem devam ettiğim kurs var.inşAllah başarılı geçer işi gücü bıraktım sınava çalışıyorum.sizden mektup konusu genelde kursta gördüklerimiz sorunun içinde cevap oluyo.sie nin yerlerine ich diğer kelimeleride zamana çevirip yazıyosun sınavda yakın zaman da çıkmış mektup örneği varsa yazarsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkür ederim

battalgazii

arkadaşlar bende yaklaşık 10 gün sonra a1 sınavına giricem devam ettiğim kurs var.inşAllah başarılı geçer işi gücü bıraktım sınava çalışıyorum.sizden mektup konusu genelde kursta gördüklerimiz sorunun içinde cevap oluyo.sie nin yerlerine ich diğer kelimeleride zamana çevirip yazıyosun sınavda yakın zaman da çıkmış mektup örneği varsa yazarsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkür ederim

mavili_mavis

arkadasım   ellerıne   saglık  mektup guzel olmusta ........ bırde lutfen turkcesını yaz yanına  mektubun  anlamayan arkadaslar ıcın emegıne  saglık tekarardan