A1 almanca aile birleşimi sınavı için mektup örnekleri

Başlatan khoLpa$aLı, Ocak 07, 2008, 09:59:09 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mavili_mavis

Allah askına  arkadaslar mektubu yazıyorsunuz  cok sagolun tsk ederız  ama  bıde  altına   turkcesını yazın  ??? lutfen  bazı  kelımlerı   tam  yerlestıremıyorum

haticeka

lütfen maktup örneklerini coğaltın arkadaslar ihtiyacımız var şimdiden tesekkürler herkese basarılar

haticeka

???merhaba arkadaslar herkese basarılar ben sınava girecegim henüz basvurmadım ama cok korkuyorum kazanamaz isem dünyanın sonu gelecekmişim gibi geliyor lütfen bize yardım edin .sınava girenler kur;)lütfen yardım edin mektup örnekleri asıl önemliside mektuplardaki ve kartlardaki kelimeler ve türkçelerini yazarsanız cok sevinirim bende böyle yuppi:)bagırmak  alkis:)kendimi alkışlamak istiyorum...
bize destek çıkın...

SUFEYRA

slm arkadaslar cok guzel seyler eklemıssınız emegınıze saglık ben martın 20 sınde sınava gırıcem dualarınızı beklıyorum sevgıler :)

SUFEYRA

arkadaslar suan ben kursa gıdıyorum ıstanbulda goethe de mektuptan korkmayın horen den ve rıcalardan tam puan aldınmı mektuba gerek bıle kalmıyomus bunu sınava gıren hocalarımız soyluyo yanı sadece mektuba takılmayın lutfen dınlemekde cok onemlı kendını tanıtmak gıbı bunlarada agırlık verın ne kadar cok kelıme okadar buyuk basarı rabbım hepımızın yardımcısı olsun.

nilgünbulutc

sufeyra sen sabahcımısın öğlencimi bende goetheye gidiyorum

Alıntı yapılan: SUFEYRA - Şubat 20, 2009, 12:50:07 ÖÖslm arkadaslar cok guzel seyler eklemıssınız emegınıze saglık ben martın 20 sınde sınava gırıcem dualarınızı beklıyorum sevgıler :)

igmg-frankfurt

evet arkdaslar bütün sayfalari gectim ve cok yararli degerli mektuplar var. bunlarin hepsi örnek bagzilari dogru bagzilari yanlis ellimden geldigi kadariyla düzeltmeye calistim cüknü benimde esim tr de ve sinava hazirlaniyor. insAllah gecer....

tüm Mektuplari yeni bi konu altinda acmak istiyorum insAllah.... bakarsiniz oraya.....

okey:) okey:) okey:)

sorti_01

Sie möchten nach Berlin zu Ihren Verwondten fahren und besuchen.

Schreiben Sie eine E-Mail:

__ Wann Sie kommen (Datum,Uhrzeit)

__İhre Verwondte sollen Sie  am Flughafen

sorti_01

Schreiben Sie eine E-Mail:

__ Wann Sie kommen (Datum,Uhrzeit)
__İhre Verwondte sollen Sie  am Flughafen                                                                                                      
__Sagen Sie wie lange Sie bleiben werden.
__Fragen Sie ob Sie bei İhern Vorwanden Übernachten können.

arkadaşlar bu mektupta bana yardımcı olurmusunuz

hosibaba

Schreiben Sie eine E-Mail:                                                          e- posta yazınız

__ Wann Sie kommen (Datum,Uhrzeit)                                           nezaman geleceksiniz saat ve zaman belirtilecek
__İhre Verwondte sollen Sie  am Flughafen                                     akrabanızın havalimanında bulunmasın belirtilecek
__Sagen Sie wie lange Sie bleiben werden.                                     nekadar kalacagınızı belirteceksiniz
__Fragen Sie ob Sie bei İhern Vorwanden Übernachten können.          Akrabanızda yatıya kalabilirmisiniz onu soracaksınız

arkadaşlar bu mektupta bana yardımcı olurmusunuz                          yardım talebini dahada acıklarsan dahada yardımcı olabilirim  okey:) okey:) okey:)

facetoface

bende 20 martta istanbulda sınava giriyorum :) basarılar dilerim
Alıntı yapılan: SUFEYRA - Şubat 20, 2009, 12:50:07 ÖÖslm arkadaslar cok guzel seyler eklemıssınız emegınıze saglık ben martın 20 sınde sınava gırıcem dualarınızı beklıyorum sevgıler :)

nilgünbulutc

20 mart mektubu

liber max,
ich will dich in hamburg besuchen.
ich komme einen tag spæter,denn ich muss arbeiten.
kannst du bitte am 12.03 um 16.00 abholen.

bitte antworte schnell.
hezliche grüße.
nilgün bulut.

BestSaiLor

Alıntı yapılan: havaa27 - Ocak 20, 2009, 01:40:23 ÖÖMERHABA ARKADAşLAR BEN ÇOK ZOR DURUMDAYIM BENİM EşİM ALMANYADA BEN SAMSUNDAYIM 6YILDIR BENİ ALAMIYOR AMA şUAN MECBUR GİTMEM LAZIM ÇÜNKÜ 6YAşINDA BİR KIZIM VAR BEYNİNDE TİMÖR VAR ALMANYADA TEDAVİ OLMASI LAZIM AMA BEN BU KAFAYLA ALMANCA ÖĞRENİP NASIL GİDİCEM ARKADAşLAR SINAV ÇOKMU ZOR BİRAZ BİLGİM VAR AMA YİNEDE ÇOK KORKUYORUM

Arkadasim yanLis bilmiyorsam Cocuk üzerinden aiLe birlesimi yapilarak gidiLiyor Ve A1 Sinavi feLanda istenmiyor !

suzanne

arkadaslar bana yardim ederseniz sevinirim daha önce konu actim kapatildi bumarim bu sefer dogru yere yazmisimdir.
Sie finden einen zettel von ihrer kollegin und guten freundin fatima an ihrem arbeitsplatz.sie müsste normalerweise am freitag arbeiten,aber ihre familie kommt zu besuch und sie möchte bei der ankunft gerne zu hause sein.sie haben am freitag frei.
antworten sie fatima.hier sind vier punkte.wählen sie drei aus.schreiben sie zu jedem punkt ein bis zwei sätze.
1-sie können am freiteg arbeiten.
2-sie bitten fatima dafür nächste woche am dienstag für sie zu arbeiten,weil sie zum ausländeramt müssen.
3-sie laden fatima und ihre familie aus der türkei am wochenende zu sivh ein.
4-sie möchten wissen,wann  sie ihre kollegin arbeiten sollen.
simdiden yardim eden bütün arkadaslara cok tesekkür ederim.

sorti_01

arkadaşlar bende nisanın 14 de sınava girdim ve kazandım şunu söyleyebilirim benim için çok kolaydı diyebilirim en önemli olan stres ve heyecan olmasın gerisi kolay bence sorularda güzeldi hocalarda dedikleri kadar kötü değiller bence çok iyiler gerektiği yerde konuşma bölümünde yardımcı bile oluyorlar am diğer bölümler sizin elinizde olan bişey Allah herkese kolaylık versin

m.baykal

arkadaslar yeni sinava giren warmı?? giren warsa lütfen bana bu adressten ulassın  tercubeye ıht war we bun sınavı kazanmaya mecburum  önemli 1 durum ilginize tsk ederım we beklıyorum mehmet   #####@hotmail.com

m.baykal

nilgun süpersın tsk kürler bu mektup konuları hergun mu degııyor yoksa her haftamı weya her ay mı??
bilgi weren olursa sevinirim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn