Trabzonun incisi Akçaabat

Başlatan khoLpa$aLı, Ocak 12, 2008, 05:00:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

197

Frankfurt(a.M.)'tan da geciyor mu bu otobüsünüz????????????? ;D ;D Ben de gelecemmm :D :D

yücel

Alıntı yapılan: 197 - Ocak 13, 2008, 07:56:23 ÖS
Frankfurt(a.M.)'tan da geciyor mu bu otobüsünüz????????????? ;D ;D Ben de gelecemmm :D :D

gecmiyor ama senin icin birseyler yapariz... ;D

197

Alıntı yapılan: yücel - Ocak 13, 2008, 08:42:10 ÖS

gecmiyor ama senin icin birseyler yapariz... ;D

Tüh yaaa..... 

Neyse, o zaman ben de ucaga atladigim gibi solugu "Trabzon Hüseyin Avni Aker Havaalani"nda alirim. :D :D :D :D

çilek

yücel

Alıntı yapılan: çilek - Ocak 20, 2008, 08:30:06 ÖS
bende akçaabatlıyım :)

memnun oldum, Neresinden?
Ben sögütlüden...

PELSIN

yücel senden ricam,lütfen böyle istah acici köftelerin resimlerini bir daha koyma buraya :embarassed:.Insanin cani cekiyor valla.Almanyaya geldikten beridir böyle güzel köfte yiyemedim.ama izmire hele bir gideyim yazin, ilk yapacagim  is, izmir köftesi yemek olacak.. ;D......

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 12, 2008, 07:26:07 ÖS
ya saka makaa ben karadenizli degilim ama yemekleri olsun,insani olsun,sehirleri olsun hepsi cok hosuma gidiyor..hatta 2 gün önce rüyamda ne gördüm.. ;D yücel hatirlar belki..kolbasti dansinin videolarini koymustun ben de sok olmustum..iste rüyamda evleniyorum kiz arkadasimda dügünde bana sürpriz yapmak icin kolbasti kursuna gitmis dügünde oynadii ;D ;D hatta dügündeki herkes oynadii ben sok oldum Allahtan kisa sürdü rüya uyandim hemen ;D ;D

gezi güzel fikir :) hele karadeniz de gezilecek onca yer varken baska yer de dusunulemez..

;D ;D ;D

icin kolbasti kursuna gitmis ...
bu oyunun kursuda mi varmis ?? ne güzel...
Cok güzel bir rüya görmüssün jentzsch..  ;D

Bizede böyle güzel rüya görmek nasip olur insAllah.  :)

esma 41

Benide alirsaniz cok memnun kalacam . 8)

Karnimda bi acki .. anlatamam. ;D

Güzel paylasim icin arkadasimiza tesekkürler.