Ana Menü

Tanismak

Başlatan fatih, Mart 08, 2006, 01:50:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sanal ortamda arkadasliga guvenirmisiniz

kesinlikle guvenirim
16 (7%)
kararsiz kalirim
69 (30.1%)
kesinlikle guvenmem
33 (14.4%)
sonucta insan insandir
58 (25.3%)
en iyisi gercek hayattaki dost
53 (23.1%)

Toplam Oy Verenler: 201

denizci

Selam arkadaşlar,
Sitede artık ben de varım.Tesadüfen bu siteyi keşfettim. Almancayı öğrenmek istiyorum.Ama nasıl olacağını bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

yücel

Aramiza hosgeldim denizci, iyi yere demir atmissin... :D

denizci

teşekürler yücel

3rkRule

hallo ich bin erk :D ßa$kada yok kafam kr$masın man D uheueu ßßmucx süx

ferittufekci

merhaba ben antalya havalimanında çalışıyorum yıllardır almancaya bir merakım var şimdi bu siteyi keşfettim umarım bundan sonra değerli vaktimi abuk sabuk sitelerde değil bilgilerimi sizlerle paylaşarak ve yeni şeyler öğrenerek gecireceğim şimdiden "HOşGELDİN" yazacak arkadaşalar "HOşBULDUK" diyorum demeyenlere canınız sağolsun :P tekrar merhaba

jentzsch

hosgeldin arkadasim,Antalya yi cok ozledim.. :-\

yücel

nujin

merhaba arkadaşlar bende vize başvurusundan dolayı almanca öğrenmek zorunda kaldım .ve bir aydır özel bir kursa giidyorum.başta çok tuhafıma gitti.ben bu dili öğrenemem dedim .ama yavaş yavaş öğreniyorum ve çok zevkli bir hale geldi benim için...ama telafuzda çok zorlanıyorum ..aslında bir dili öğrenmenin en kolay yolu o dili öğrendiğin ülkede yaşamandır...maalesef ki bize o imkan verilmedi...
neyse tüm almanca öğrenen arkadaşlara başarılar diliyorum...  ;)

QUELLE35

nisanur

ferittufekci

wieder hallo sage ihnen;

Meine deutsch is nicht sehr gut. Ich habe selba gelernt. keine gramatik aber ich hoffe wir werde zusammen gut lernen. danke für alles

wiedersehen

SEVALİM

BENİM HİÇBİR BİLGİM YOK ALMANCA İLE İLGİLİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM YAşIMDA 24 AMA ZOR MU OLUR ÖĞRENEBİLMEK

SEVALİM

BENDE YENİYİM FERİT KOLAY GELSİN BİZLERE:)

jentzsch

benim yasimda 24 bende ogrenmeye calisiyorum:)))) calistin mi oluyo merak etme ;) o kadar yasli diiliz ya bak moralimi bozdun simdi yasini vurgulayarak ???

yücel

Alıntı yapılan: SEVALİM - Eylül 27, 2007, 11:21:17 ÖS
BENİM HİÇBİR BİLGİM YOK ALMANCA İLE İLGİLİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM YAşIMDA 24 AMA ZOR MU OLUR ÖĞRENEBİLMEK

Aramiza hosgeldin... Zor degil  ;D Zamanla ögrenirsin...

1. Kural: mesajlarinin hepsini BÜYÜK harf yazma...
2. Kural: mesaj yazarken veya konu acarken uyulmasi gereken kurallara dikkat et... (altta imzama Tikla)
3. Kural: Gerisi zaten Corap sökügü gibi gelir...

basarilar...

sevilay-tayfun

benim yasimda 24 valla banada cok zor geliyo almanca ögrenmek. hatta gülmezseniz itirafim var 4 senedir almanyadayim almancanin a`si yok :)  biraz tembellikte var tabi ama insAllah artik sizin sayenizde ögrenicem kararliyim

osimosi

selam arkadaslar bende bu siteye yeni üye oldum cok mükemmel bir site.bende almanyaya 3 yil oldu geleli ilk baslarda cok bunaliyordum.tanimadigim ülkede yabanci insanlarla kültürlerini yasam tarzlarini bilmeden yasamak hele birde türkiyenin güzel havasi günesi insanlarimizin sicakligini düsündükce burada bunaliyorum.almanyada yasayanlarin hava raporlarini dinlemesine gerek yok zaten gök delinmis gibi yagmur yagiyor her zaman.türkiyenin sicagina alisipda burda yasamak cok zor.vatanim vatanim benim güzel vatanim.ayrica busitede buzamana kadar kafama takilan sorularin bir coguna cevap bulabildim.arkadaslara tesekkürler.herkeze selam