Ana Menü

Tanismak

Başlatan fatih, Mart 08, 2006, 01:50:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sanal ortamda arkadasliga guvenirmisiniz

kesinlikle guvenirim
16 (7%)
kararsiz kalirim
69 (30.1%)
kesinlikle guvenmem
33 (14.4%)
sonucta insan insandir
58 (25.3%)
en iyisi gercek hayattaki dost
53 (23.1%)

Toplam Oy Verenler: 201

Ashtoret

herzlich wilkommen sevgishh

sEyTaN21

Alıntı yapılan: Nazire - Mayıs 25, 2006, 06:47:42 ÖS
Herzlich Willkommen yazyagmuru
Almanyada su anki havaya tam uygun adin, (yagmur yagiyor) :)

Schreibe so oft wie möglich, und lese so viel wie möglich Zeitungen, aus Zeitungen lernt man am schnellsten.

Liebe Grüße

keske bunu türkçe yassaydında bizde yararlansaydık :D:D:D

Ashtoret

Deutsch :
Schreibe so oft wie möglich, und lese so viel wie möglich Zeitungen, aus Zeitungen lernt man am schnellsten.

Liebe Grüße

Turkce;
Mumkun oldugunca cok yaz, mumkun oldugunca cok gazete oku, gazetelerden en zor olan ogreniliyor.

Sevgiler

Nazire'ye tam anlamıyla katılıyorum. Son derece haklı. Mumkun oldugunca okuyun , mutlaka gerek hikaye, gerek haber, gerek siir ayırt etmeden her fırsatta okuyun ve okurken tum dikkatinizi metne yogunlastırın. Bir metni defalarca okuyun, ilk seferinde anlamadıgınız bir cok cumle ve yapıyı ikinci , ucuncu seferde anlamaya basladıgınızı farkedeceksiniz.

yazyagmuru001

düsündümde sohbet odasi hep bos kaliyor ve kimse kimseye yardimci olmuyor yani oluyorda sahsen tanimadan oluyor istedimki yardim ettigimiz ve yardim edeni taniyalim ve forum ismine uyan bi konu acmak istedim burada herkez kendini tanitsin en azindan arkadaslar birbiriyle konusmasalar dahi burada tanisma imkanimiz olur mesajlarinizi bekliyoruz

yazyagmuru001

selam ben mahmut 24 yasindayim aslen adiyamanliyim dogma buyumede adanaliyim suan isvicrede bulunuyorum evliyim almanca ogrenmemdeki sebeb burada dil olmasi sart aksi taktirde dislaniyorsun ve bir dil bir insan diye dusunuyorum

aybastili ekrem

Forumdaki herkese selamlar. Ich heiße Ekrem Kök. Ich bin 32 Jahre alt. Ich bin verheiratet.
Ich habe zwei Söhne.Ich bin aus Ordu/ Türkei. Ich bin im Ordu geboren. Ich wohne im Osnabrück/ Deutschland. Ich bin 1,70 m große. Ich bin 65 Kilo schwer. Ich habe das Gymnasium beendet. Seit 4 Jahre ich bin im Deutschland. Ben buyum,belki bir baskasina yarari dokunur diye Almanca yazdim bilgilerimi. Tekrar sana tesekkürler  Mahmut kardes.

NalanW

Öncelikle Tesekkürler Yazyagmuru bu gercekten güzel bir fikir oldu...Birbirimizi tanimamiz belkide daha güzel bir ortam yaratir..

Ben Nalan Wickersheim,02.02 1979 Almanya/Bretten dogumluyum..Aslen yugoslav/yunan göcmeni ve izmirliyim...2 senedir evliyim esim alman.Suan Karlsruhe`de oturuyorum...Bütün akrabalarim burada kardeslerimde ama annem ve iki kardesim izmirde yasiyorlar..
1.65 boyundayim ve 50 kiloyum....

Ve sizlerle burada birseyler paylasmaktan ve sizleri tanimaktan gercekten cok memnunum......sevgiler

yazyagmuru001

ya ben boyumu ve kilomu yazmadim yazayim boy 1.82 kilom 83 goz ve sacrengim kara saten resmim yakinda gelip yapisacak nickime tanistimiza sevindim ekrem ve nalan

yazyagmuru001

ahada su solda duran insan gorunumlu yaratikta benim iste

Nazire

Ben cok ugrastim kendi resmimi koymaya ama bir türlü olmadi bir gün denerim, böyle yazistigimiz insanlari görmek daha samimiyetlik getiriyor bence.

yazyagmuru001

nazire resimde takildigin yer varsa sole yrdimci olurum gercekten elimden gelen neyse aparim

Nazire

Tesekkürler gercekten, suan resimleri bilgisayara tekrar   yüklemem gerekiyor, ondan sonra yardimini kesin isteyebilirim, galiba resimleri ufaltmam gerekiyor..  :)

yazyagmuru001

nazire problem degil cok iyi makas kullanirim sorun resimleri ufaltmak olsun sen dert etme onu :D :D :D :D :D :D

Nazire

Hay Allah türkcesini unutmusum  :o

sEyTaN21

tskelr :) merakımı gidermis oldum

Nazire

Bu arada Hosgeldin sEyTaN21 umarim site hosuna gider :)

sEyTaN21

Alıntı yapılan: Nazire - Haziran 23, 2006, 11:26:34 ÖÖ
Bu arada Hosgeldin sEyTaN21 umarim site hosuna gider :)

hosbuldum Nazire hoşuma gitmek ne kelime
bu siteyi bulduğum için inanılmaz şanslı hissediyorum kendimi
ve gerçekten hosumada gitti
;)