buğulu bir cama ne yazardınız?

Başlatan emosh, Ocak 15, 2008, 07:45:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

bu Fransızcayı yeryüzünden silebilmem için bana bi güç verebilicek olan var mı??

yazardım ;D

zeytin

Ben kaç şiddetinde istiyosun gücü hemen yollayım :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 02, 2009, 07:23:20 ÖSBen kaç şiddetinde istiyosun gücü hemen yollayım :haha:
şöyle bir 99999999999999999999 şiddetinde olabilir... ;D

...mystery...

...mystery...

zeytin

...mystery...

ama ben 99999999999999999999 şiddetinde istemiştim.. ::) ;D

zeytin

:haha: :haha:

adamı bir anda öldürme arı  gibi sokacak kelebek gibi uçacaksın ;)

mub@rek

Hava cok sicak yada ben yaniyorum...

3,14

--> Ikinci secenek bana daha yakin geliyor, yazardim. :)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 02, 2009, 07:46:50 ÖSadamı bir anda öldürme arı  gibi sokacak kelebek gibi uçacaksın ;)
ben o adamı zehirlesem mi acaba hıı zehirlemek dedimde adam yanında bardak ve kolonya taşıyo bunların hepsini cebinden çıkarıyo yaa... :haha: böyle bildiğimiz kocaman bir kolonya şişesi... :haha: hani çizgi filmlerde vardır ya habire cebinden bişey çıkar öyle bi tip... ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 02, 2009, 07:52:06 ÖSben o adamı zehirlesem mi acaba hıı zehirlemek dedimde adam yanında bardak ve kolonya taşıyo bunların hepsini cebinden çıkarıyo yaa... :haha: böyle bildiğimiz kocaman bir kolonya şişesi... :haha: hani çizgi filmlerde vardır ya habire cebinden bişey çıkar öyle bi tip... ;D

bardakmı ne alaka yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 02, 2009, 07:52:50 ÖSbardakmı ne alaka yaril:)
o öyle kibar adam değilmiş bizim gibi sular içmezmiş çeşme suyu içermiş... :haha: o yüzden yanında taşıyo... ;D bide bazen yakasına kırmızı karanfil takıyo geliyo millete dağıtıyo tek tek...  yaril:)