buğulu bir cama ne yazardınız?

Başlatan emosh, Ocak 15, 2008, 07:45:30 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 11, 2009, 09:11:24 ÖS
Yasamamak icin genelde bir sebep secilir, Yasamak icin onca sebep varken!  yazardim..

bi sebep bile yetiyor insanı hayattan soğutmak için

yazardım

...mystery...

herşeye rağmen yinede yaşamak güzel tüm KIRGINLIKLARIYLA....

yazardım ;)

dielosch

mub@rek

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 11, 2009, 09:12:47 ÖS
bi sebep bile yetiyor insanı hayattan soğutmak için

yazardım

O kadar ucuz degil...    yazardim.

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 11, 2009, 09:11:24 ÖS
Yasamamak icin genelde bir sebep secilir, Yasamak icin onca sebep varken!  yazardim..
yaşamak için onca sebep varken.... :)

çok haklısnız

yazardım ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 11, 2009, 09:13:42 ÖS
benim için değil

yazardım
sen bilirsin sonuçta bu senin hayatın ben karışamam

yazardım

dielosch

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 11, 2009, 09:13:44 ÖS
O kadar ucuz degil...    yazardim.

öyle bi an oluyor ki ne pahalılığına ne de ucuzluğuna bakıyor insan

yazardım

...mystery...

mub@rek

Yine böyle bugulu cam seklinde bir konu vardi zamaninda takildigim bir forum' da isim verip reklam yapmiyim simdi. :)
Herkez böyle bizler gibi güzel birseyler yazmaya calisiyor yada ilgi cekici hos seyler.
Birisi gelmis afedersiniz sövmüs saymis. Onca insan' da hani böyle birsey yaptigi icin kiniyor o yazan sahis' i.

Adam'in aciklamasi soguk kanli bir sekilde ne olsa inanirsiniz.

Diyor ki; Cam benim degilmi kardesim ister söverim ister sayarim ister siler yeniden yazarim. Yani artik gelin siz düsünün o insanin yasayis seklini düsünce tarzini. Ama o bile hala yasiyor ve bundan büyük zevk aliyor her insan gibi.

Zor olan seyler cazip gelirse anlam kazanir belkide, ama birde sunu düsünün elimiz kesiliyor 3-4 saat cevirip cevirip bakiyoruz. Madem bu kadar umarsizca yasiyoruz neden canimiz kücücük aci' da sizliyor? Demekki herseyin kiymeti var. Dimi dielosch hanim. :)

Cevremizde okula gidip gelirken onca insan görüyoruz, kimisi cöp topluyor hic sordunuz mu kendinize bu ben olabilirmiydim diye?
Emin olun sorsanizda kimse olmak istemez. Ama Allah(c.c) isterse hersey olur. Verdigi can' i ancak ve ancak o alir.
Degil canimizi almak baskasinin canini almak bunlari düsünmek bile cok kötü.. Hatta düsündürücü. :-X

dielosch' un saka yaptigini düsünerek en kisa zamanda iylesmesini tüm arkadaslar adina temenni ediyoruz dimi ...mystery...

(Sifalar dilerim..)     Yazardim.

...mystery...

evet kesinlikle ben Dilarayı böyle biri olarak bilmezdim onu tanımadığımı/tanıyamadığımı bikez daha farkettim ve beni bikez daha yanılttı.... :)

...mystery...

bu arada yazdıklarınız gerçekten güzel-anlamlı ve düşündürücü ben kendi adıma size çok teşekkür ederim... :)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 11, 2009, 08:57:40 ÖS
yaşasııııııııııııııııınnnn..... yuppi:) ikinizde ağlamıyosunuzz... alkis:) alkis:)

--> halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) ;)

dielosch

bunları biliyorumm yinede sağol ama öyle işte yani şu anda Allah (c.c) canımı alsa keşke biraz daha yaşasaydım demem ... Bilmiyorum yaa ben iyice saçmaladım sadece biraz sinirlerim bozuk özür dilerim

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 11, 2009, 09:28:03 ÖS
--> halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) ;)
yaaaa ben sizi çoooooooo.......oooooooook seviyorum...... :) :) bütün Almancax'ı ama sevgi,sen,gece abla ve esma ablanın ayrı bi yeri var bilmiyorum.... :) neden söyledim bilmiyorum ama birden içimden geldi... :)

mub@rek

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 11, 2009, 09:28:58 ÖS
bunları biliyorumm yinede sağol ama öyle işte yani şu anda Allah (c.c) canımı alsa keşke biraz daha yaşasaydım demem ... Bilmiyorum yaa ben iyice saçmaladım sadece biraz sinirlerim bozuk özür dilerim

Dinlenirsen umarim iyi gelicek Dilara.  ya:)

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 11, 2009, 09:31:19 ÖS
yaaaa ben sizi çoooooooo.......oooooooook seviyorum...... :) :) bütün Almancax'ı ama sevgi,sen,gece abla ve esma ablanın ayrı bi yeri var bilmiyorum.... :) neden söyledim bilmiyorum ama birden içimden geldi... :)

Naptin sen yaa :D   yazardim..

3,14

--> Ufaklik2 noluyoruz Allah Askina??? Ya bu Dünya'dan bikmak da ne oluyor. Pozitif o kadar cok sey var ki dünyada... O pozitif seyleri görememen onlara sirtini dönüyor olman olabilir mi? Bir de hayata baska bir bakis acisindan bak istersen. ;) Her andan bir tat cikarmaya calis. Yoksa dünya cekilmez, yasanilmaz bir hal alir. Pozitif ol! halayy:) alkis:) clap:) dance:)