buğulu bir cama ne yazardınız?

Başlatan emosh, Ocak 15, 2008, 07:45:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emosh

Alıntı yapılan: YasinSvS - Mart 12, 2008, 09:28:03 ÖS
Ya arKadasLar Kusura bakmayın konuyLa alakaSı yOq ama Ben yenıyım bu Mektup ornekLeri VarmıS 25 kadar bunları Nerden buLabilirim bana yarDimci OlabiLermisiniZ bitte ):
tam olarak anladım mı sorunu  bilmiyorum ama şöyle bir aradım sen en iyisi arama butonuna tıkla ve mektup örnekleri yaz bu başlığı taşıyan iki ana konu var farklı yerlerde işine yarayana bak ;)

blacktiger0604

ne yaparsin arkadasim hayat surdukce acimasizlik yukleniyor icimize.yasadigimiz gordugumuz herseyden ders aliyoruz.iyi birseyle karsilasinca iyi davraniyoruz kotu seylerde ise kotu davraniyoruz belkide aslinda herseyde iyi taraftan bakabilsek ne guzel olur.sana kotuluk yapan birine sen iyilik yapmalisin ama bunu en fazla uc sefer yaparsin dördüncude icinden gelmez yada sende ona kotuluk yaparsin....ama ben yapamiyorummmm......boyle birsey iste...

blacktiger0604

emosh

Alıntı yapılan: blacktiger0604 - Mart 13, 2008, 12:24:01 ÖÖ
arkadasim aksarayin neresindensin????????
bir aksaraylı olarak üzerime alınıyorum Aksaray merkezdeyim  annemlerin yani babamların yani dolayısıyla :D bende altınkaya kasabasındanız :D

blacktiger0604

benim okuldan arkadaslarim vardi onlarda aksarayliydi kasabalari orta köyd ü galiba ismi...

ally07

euro + dolar= TL  yazardım bugünlerde...

emosh

Alıntı yapılan: ally07 - Mart 15, 2008, 12:18:16 ÖÖ
euro + dolar= TL  yazardım bugünlerde...
vayy çok güzel zaten buhar da bi süre sona yok oluyo ...

a_ysche

buhar yok olunca Euro ve Dolar yok olsun ama TL kalsınn  ;D
çok mu şey istiyorum acaba  ???

emosh

Alıntı yapılan: a_ysche - Mart 15, 2008, 12:57:48 ÖÖ
buhar yok olunca Euro ve Dolar yok olsun ama TL kalsınn  ;D
çok mu şey istiyorum acaba  ???
olsun ya isteyenin ir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler ;D

kirsehir7

isteyenin bir yüzü kara vermeyenin solaryum.

a_ysche

bu da günümüz versiyonu galiba  ;D  ;D

madchen

emosh

zaman sadece insanları değitiriyor sanırdım ama insanlarda atasözlerini zamana uyarlıyorlarmışş kısaca zaman atasözlerini bile değiştiriyor yüzyıllarca süregelmiş sözler :D

esma 41

GALATASARAY SAMPIYON ..... yazardim .  ;D

jentzsch

esma 41