Matematik Sevenler Buraya

Başlatan SERIF, Ocak 18, 2008, 01:19:19 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nefretimsn...

Hayatımın Anlamı:)===>mathe

NEPTÜN

GEOMETRİ BİLMEYEN MATEMATİĞİ KÜÇÜMSEMESİN
                                                  HAYAT MATEMATİK

taifa77

en sevdigim derslerden bir mate. herseyin anlamı. soyut düsünme ve kabuller dersi. dünyadaki bütün herseyin temelinde mate var...

SEVGI-40

ben cok severim mathematigi ya keske bütün dersler mathematik gibi olsa

RIBERY

vAllah bende hıç sevmem matematıgı benı çok sığar tarıh dersını severım

3,14

Alıntı yapılan: 197 - Ocak 19, 2008, 02:20:06 ÖS
Matematik mi??? Ben bayilirim ya....  Beni zaten yakindan da ilgilendiriyor, ben Iktisat okumak istedigim icin...  InsAllah Üniversite basvurumu kabul ederler de ben de burda yani Almanya'da üniversite okuyabilirim... :(  :(

Bakin ben 197'yken ne demisim..?? ;D ;D ;D

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 29, 2008, 12:12:27 ÖÖ
ben cok severim mathematigi ya keske bütün dersler mathematik gibi olsa

Hala eski fikrimdeyim, ben de Matematigi cok severim ya... ;) Ya Sevgi bu yazdigin cümleyi kopyalayip yapistirsam alinti yapip da tekrar yazmak zorunda kalmasam olur mu?? ;D ;D
Benim düsüncelerimi calmissin resmen... Nerden bildin böyle yazmak istedigimi..? ;D ;D ;D Hihihihihihihi ;D

onurserbetli

john nash babam olur kendileri....bende cok severim matematiği.

...mystery...

bende matematiğe bayılırım bu aralar mantık diye mantıksız bir konumuz var gerçekten mantıksız ama çok eğlenceli ;D totoloji çelişki falan onları işledik okulda bitti..bayram dönüşü kümelere başlıcakmışız en nefret ettiğim matematikte en sevmediğim konu ama olsun sonuçta genel olarak matematiği seviyorum :D

dielosch

bence zorluk kolaylık insanın içinde bitiyor kolay dersen kolay zor dersen zor.Almancayı zor bulmuyorum bence kolay ama öğrenemek isteyene ingilizcede öle bence zor diye birşey yok zor diye nitelendirdiğimiz şeyler var ...

...mystery...

ay ay ay ne bilmiş şeysin sen öyle dilara ;D bence ing. kolay ama ben sevmiyorum sevmediğim için öğrenemiyorum öğrensem unutuyorum mesela almancayı seviyorum ama 1 aydır çalışmıyorum okuldan dolayı ama bildiğim hiç bişeyi unutmadım çok bişey bilmiyorum ama bildiklerimi unutadım ;D ama ing.yi unutuyorum yinede kararlıyım ing,almanca ve fransızca öğrenicem :D

...mystery...

yaa kooooooooooooooskaca 8 sene ilköğretimi bitirdik 9a geldik ama hala Kümeler görüyoruz ağlamak istiyorum nefret ediyorum kümelerden...kümeler hariç matematik süper ama o kümeler... :-[ yapamadığımdanda değil yapıyorum ama sıkıcı bence.. :-\

3,14

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 30, 2008, 03:23:35 ÖÖ
Bakin ben 197'yken ne demisim..?? ;D ;D ;D

Hala eski fikrimdeyim, ben de Matematigi cok severim ya... ;) Ya Sevgi bu yazdigin cümleyi kopyalayip yapistirsam alinti yapip da tekrar yazmak zorunda kalmasam olur mu?? ;D ;D
Benim düsüncelerimi calmissin resmen... Nerden bildin böyle yazmak istedigimi..? ;D ;D ;D Hihihihihihihi ;D

--> Bak sen, git ilk Hukuk fakültesine başla, sonra bölüm değiştir, Sosyoloji'ye geç, yan dalı da Matematik olarak seç. Matematik bırakmıyor peşimi. :D