Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dero

egecix arkadasim benim fikrime katilmissin.bravo aklin yolu bir elbette.görüyorsun iste buralarin halini cok pismaniz diger arkadaslari uyarmaya calisiyoruz istiyoruz ki onlar bari kahredip üzülmesin ama ne kadar dikkate aliyolar tartisilir tabi.neyse elden birsey gelmez herkes yasayip görsün o zaman ne diyelim.

koray_efe_7

slm arkadaslar almanya cidden cok guzel bi yer ümidinizi yitirmeyin biran önce burdaki güzellikleri gelip görmeye bakin. ben geleli 10 gun oldu almanyaya ve ilk gun yazimi okuyan olmustur belki geri gelmek istedim ama gün gectikce buralari sevmeye basladim alismaya basladim ve günlerim güzel geciyor hepinize Allah sabir versin insAllah biran önce herkesin vizesi cikarda sevdiklerine kavusur..

kesmeşeker

pişman olup olmamanız gittiğiniz yere bağlı, sizler pişman olmuşsunuz diğer arkadaşlar belki memnun kalacak.. bunu kimse bilemez! ben de gittim ilk zamanlar biraz zorlandım ama memnunum şimdi :angel: arkadaşlarımızın ümidini kırmayalım lütfen

dero

vaaayy kesmeseker arkadasim aslanim es es be.süper ligdeyiz artik sen geri kalanini bosver efsane geri döndü.

erhaben

sen nediosun dero!!!! buranın konusumu bu? görmemişliğin lüzumu yok!

Burhan_66_tr

Alıntı yapılan: dargin - Ağustos 13, 2008, 12:04:49 ÖS
selam arkadaşlar bende 17 temmuzda basvurdum malesef daha eşimi çagırmamışlar oraya gıden arkadaşlar zamanla alışırlar ben altı yıl kaldım hamburgta ve Almanyanın cogu sehirlerine gıttımılk önce dil ögrensin arkadaşlarım sonra gerisi kendiliginden gelir ilk aylar tabiki zor eger para kazanmak icin gittiyseniz o biraz zor türkıyedekı gibi yasayacaksın yani gecim her yerde zor yok ben sadece para kazanmaya geldım dersen benım gıbı solugu turkıyede alırsın oda sansına kalmıs belkıde kazanamadan kendını turkıyede bulursun para kazanmak cok kolay onemlı olan oraya gıtmek ALLAH herkesın yardıımcısı olsun
SELAM DARGIN  bende 17 temmuzda basvurumu yapmıstım 8:45 randevusuyla    benim eşimide daha cagırmadılar sorunu arastırdım ve o kagıtlara bakan kişinin tatilde oldugunu ögrendim yabancılar polisinde senin kagıtlarına bakan kişi tatildeyse bekleyeceksin bende bekliyorum Allah sabır versin ama .
tatilleri 2 veya 4 hafta sürüyormus beklemekten baska cae yok bu arada ben hannover e gidecegim . ama tatiller bölge bölge degismiyor herhalde herkes tatilini kullanıyor seninkilerde kullanama ya basladılar demekki

Allah sabır versin herkese

ahmetpamuk

ya arkadaslar bu ışin sonu ne olacak ya nedır bu rezıllık ben 9 hazıran da bas vurdum 1 ay sonra
yapabcılar polısı dedı hersey tamam yarın yolluyoruz ankara ya vızeyı 2 hafta gectı yollamadı esım gıttı sordu dedıler polıs genel seflıgıne baska bı yere gonderdık evrakları onlar ınceleyecek sımdı 3 hafta gectı orayası olumlu cevap verdı hala yollamadı esım tekrar sordu sımdı dıyo bana orda kı Allahın belası yaslı kadın dedı wetzlar polıs sefı senle konusmak ıstıyo onun nr sını verdı dedı dıyo onu ara sımdı bu nasıl ıstır neyın nesıdır anlamadım o sef te sımdı ızındeymıs pazartesı gelıyomus Allahnım lutfen sabır ver bana offffffffffffff

bandi078

arkadaşlar capraz sorguda ne sorduklarını yazabilirmisiniz
şütfen

ahmetpamuk

kadriye_01

slm ben çapraz sorgulanmadım ama kurstan 2 arkadaşım sorgulandı biri 21 temmuzda diğeri 30 temmuzda 56 tane kadar soru sormuşlar mesela ilk ne zaman gördün ilk gördüğünde üstünde ne vardı kıyafeti yani ilk evlenme teklifini kim nerde yaptı ilk anne babasını ne zaman gördün nikahınız nerde oldu kaç kişi vardı davetli v.s ve burda yazamıyacağım başka özel sorularda sormuşlar  bu arada 21 temmuzda sorgulanan arkadaşımın 10 günde vizesi geldi ayın 8 inde Almanyaya gitti diğer arkadaştan daha ses yok ALLAH yar ve yardımcımız olsun

bandi078

Burhan_66_tr

Gercek olan evlilikte bir sorun cıkmaz ama. duydugumuza göre cok soruyolarmıs ve özele giriyolarmıs insanı bıktırıyolarmıs yani bu formdada capraza giren arkadaslar vardı. ama ne sorduklarını yazmamıslardı.

dero

haklisinda ahmetpamuk arkadasim okudunmu yazdigi seyleri terbiyesizin.ben sadece kesmeseker arkadasimla eses adina birsey paylastim süper lige cikisimiz hakkinda o kadar hem bu dangalaga ne oluyor ki karisiyor oradan kendi isine baksin onami kalmis bu sitedekilerin yazdiklarini sorgulamak.böyle kendini bilmezlere birsey denmez aslinda kirve sende haklisin bosverelim hadi.

nidal

slm arkadslar ben daha basvurumu yapmadım ama 25 agusto yapcam eger o güne randevu alabilirsem.ben sitemizde bişeler okumustum bi ara ama kimin yazdıgı aklımda kalmadı ; yani ne  kadar gercek ne kadar yalan bilemicemonun için tekrar yazıp soruyum öle bişe var mı diye.basvuru yapmadan önce almanyadaki es yabancılar polisine gidip türkiyedeki eş için davetiye yollarsa vize hemen 3 haftada cıkıyomus.bu dogru olabilir ama benimkafamı kurcalayan sey ; sayet böle vize verilirse süresi ne kadar olur yani normal vize gibi 3 aylık mı verilir yoksa kısa sürede cıktıgı için 1 aylık mı verilir??? bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bana cevap yazabilir mi???simdiden tesekkür ederim hepinize

dero

ben böyle birsey duymadim nidal arkadasim acikcasi yaklasik 5 aydir almanyadayim hem alman hem türklerle icli disliyim ama duymadim yani.yinede sorustur istersen ama bana sacma geldi biraz ve eger öyle birsey olsaydi ben cok arastirmistim duyardim mutlaka

halecim

katılıyorum dero arkadaşımızahem böle bişe olsaydı sanıyorum araştıran herkes bi şekilde duyardı böylelikle herkes kolaylıkla giderdi..

kadriye_01

slm nidal dediğin şeyi bende okudum bu sitede haklısın eskiden kapalı zarf diye birşey varmış eşin almanyadan yabancı polise gidiyormuş ondan istenen evrakları okeylettirip konsolosluğa yolluyormuş sende evraklarınla gittiğinde ordan onay geldiği için hemen hatta aynı gün vizemi aldım diyordu buraya yazan arkadaş ama o kapalı zarf olayı kalkmış bide bu vizesine red olan kişiler mahkeme yoluna gittimi ordan haklı bulunduğu zaman burdan vizeye başvurdumu aynı gün vizesini alıyor bizim kurstan bir arkadaş red almış sahte evlilikten mahkemey vermiş berlin insan hakları mahkemesine kazanmış fakat o arada bu sertifika işi çıkınca sertifikanı al vizeye başvur vizen tamam demiş avukatı oda sertifikasını aldı ankaraya başvurdu vize için randevusu sabahtı öğleden sonra gel al vizeni demişler şuanda almanyada yani senin anlayacağın şimdi vizeye başvuruyorsun evraklarında bir sorun olmadığı zaman ordaki memur sana git 8 ila 10 hafta bekle diyor bu süreden erken çıkarsada şansına geç çıkarsada şansına red gelmesinde bence geç çıksın ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun