Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmetpamuk

DERO superlıgde basarılar sıze benım vıze dha bıre uzuyo esımın baglı oldugu pılıslık heralde alamnyanın butun sehırlerıne sırayla arastırma ıcın yollacak hep bu son dıyo wiesbaden versın tmm dyo
o verıyo busefer wetzlar dıyo ben almanyanın butun sehırlerınn cevabını beklemeye razıyım ınsalah avrupadakı butun sehırlerede yollmaz ne dıyelım yaAllah yasabır:)

ahmetpamuk

bu sarkı bende butun vıze bekleyen arkadasalara gıtsınnnn Allah sabır versın dınlersenız sevınırım bıraz uzaklasın stresten

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/O0SQy2t-Zq4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/O0SQy2t-Zq4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

kadriye_01

capkın_001

slm arkadaşlar ben 2.5 ay önce başvurdum ank ya HABER GELMEDİ EşİME Bİ KAGIT GİTMİş ANKARA BANA MEKTUP YOLLAMIş ANKARAYA GELMEM İÇİN BEN GİTMEMİşİM İSTEWMİYOMUşUM DEMİşLER AMA BANA Bİ KAGIT GELMEDİ BUNU NASIL AYDINLATIRIZ ACABA

kadriye_01

slm capkın001 arkadaşım buda yeni taktikleri red verebilmek için burdaki bazı arkadaşlarıda uyarmış olalım senin vasıtanla aslında bu olayı bana 30 temmuzda çapraz sorguya giden arkadaşım anlatmıştı ama dikkate almadım şimdi sende bahsedince demekki buda yeni oyunları arkadaşımın başına aynen şöyle geliyor arkadaşımın eşini 30 temmuzda çağırıyorlar fakat tarih yaklaşmasına rağmen arkadaşıma herhangi bir mektup gelmiyor arkadaşımda eşine bana bir yazı gelmedi diyor eşide yabancılar polisine gidiyor sizin eşinizi ankara çağıracak diyor bunun  üzerine arkadaşım kağıt gelmemesine rağmen o tarihte ankaraya gidiyor ve kapıdan almıyorlar arkadaşım kapıda kavga ediyor eşim şuanda almanyada bu saatte sorgulanacak ve siz beni almak zorundasınız diyor eğer herhangi bişe olursa siz sorumlusunuz diyor ve iletişime giriyorlar almanyayla arkadaşım haklı çıkıyor araştırılınca vede diyorlarki biz size filan tarihte mektup yollamışız diye arkadaşımda bana mektup gelmedi ben kendiliğimden geldim diyor neyse özür filan diyorlar arkadaşım çapraz sorguya girip çıkıyor ve adanaya geldikten 3 gün sonra 30 temmuzda ankaraya gelin mektubu geliyor benim sana tavsiyem hemen ankara konsolosluğuna şikayette bulun sana böyle bir mektubun geldiğine dair ıspat iste ne zaman geldi diye arkadaşlar benim kişisel fikrim bunlar bize red verebilmek için her yola başvuracaklar demekki bana bile 1400 net maaşa yetersiz maaş diye red geldi hakkınızı arayın bence ben avukata verdim ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun

erhaben

ben yıne burda okumuştum kadriye maas mevzusunu bahane edip red verdıklerını bi kişide paylasımda bulunmuştu,oda avukata vermiş ama hiç randıman ,,sonuc alamamışş..avukat; ben dılekcemı yolladım cevaplamadılar diyip kesıtırp atmış..yanı sanırım öyle bi durumda ki (Allah kımsenın başına vermesin) tekrardan basvuru için gitmek gerekıyor.

kadriye_01

ben sonuna kadar mücadele edeceğim neticede benim herşeyim yasal avukat 3 haftayla 3 ay sürer dedi bize ben berlin aile mahkemesine kadar giderim yani anlayacağın ALLAH ın izniyle ya gidecem ya gidecem ALLAH yar ve yardımcımız olsun

ahmetpamuk

kadriye_01 sarkıyı begendıgıne sevındım benden san bı tavsıye ''ya gıdecem ya gıdecem deme'' hayırlısı olsun Allah hangısı hayırlısysa onu yapsın..

yuzukcu

vıze ıcın basvuru yapmıstım ve vıze mı? 1 hafta sonra aldım oncelıkle pasaportun uzatımm tarıhıne bakıyorlar + basvuru yapmadan oncede sana form verıyolar formu da eksiksiz ve yalansız bır sekılde yazdıgın zaman tabıykı çabucacık alırsınnnzzz

ahmetpamuk

arkadaslar sımdı ben hıc bısey anlamadım esım baglı oldgu dılenburg polisine gıttı dun ordakı kadın demıs evrakların gelmıs ama sana cevap verebılmemıs ıcın wetzlardakı polıs sefı herr wagner ıle gorusmen lazım onun tlf nr sını vermıs pazartesı gorusecek ama ne dıyecek ne gorusecek anlamdım bu yasal mı ? bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardıcı olurrsanız sevınırım Allah hepsınıze sabır ve vıze versın

dero

ya ahmaetpamuk arkadasim durumuna harbiden üzüldüm neden bu kadar problemler cikiyor anlamiyorum.bircok arkadaslarin sorunlarini okuyorum hayretler icerisinde kaliyorum.ben evlendim kurstu sinavdi bitti vize basvurumu yaptim iki haftada cikti gayet düzenli bir sekilde evime postayla geldi hemen atladim ucaga geldim.benim hanim alman vatandasi bilemem belki etkisi olabilir.ama gercekten bu vize stresiyle yasayan arkadaslarin yazilarini gördükce cok üzülüyorum.

hunkarus

ya arkadaşalr ben şimdi vizeye başvursam işlemler devam etse o sırada bende sınava girsem daha iyi olmazmı yoksa vize başvurusundamı hemen a1 misitiyorlar

kadriye_01

slm ahmetpamuk arkadaşım  yazımı iyi okumamışsın sen sanırım ben her işimde ALLAH ı anarım tabiki herşeyin hayırlısı zaten yazımda ALLAH ın izniyle diyorum yorum yapmadan önce ne demek istediğime bak konuyu başka tarafa çekme mücadelemden vazgeçmeyecem demek istiyorum ben orda avukat olmadı berlin insan mahkemesine gidecem çünkü davamda haklıyım herşeyim yasal yani ya gidecem ya gidecem yılmayacam anlamında dedim ltf yorum yapmadan ne demek istendiğini anlayıp öyle yorum yapın eşim orda olmasa ne işim var oralarda  ALLAH yar ve yardımcımız olsun

kadriye_01

vizeye başvurduğunda a1 belgesinide istiyorlar zaten konsolosluğu aradığındada vizeye başvurmak için bayanın ilk sorduğu a1 belgesiş aldınızmı oluyor yani anlayacağın önce sınava gireceksin inşAllah kazanacaksın sonra vizeye başvuracaksın ALLAH yar ve yardımcımız olsun

dargin

selam burhan_66_tr arkadasım bende arastırdım benımde kagıtlarım yabancılar polısınde beklıyormus bızım dosyaya bakan bayan tatıldeymıs gelınce esımı cagıracaklarmıs sen yozgatlımısın neresınden ınsAllah en kısa zamanda butun arkadasların vızesı cıkar saygılar