Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

randevu için akbanktan pın numarasını alın arayın en yakın tarihe randevu isteyin....diğer konu ile ilgili memurlukla ilgili yarın erken saatlerde burda olursanız bilgisi olan arkadaşlarımız olabilir olmasada başka şekilde öğreniriz şimdilik iyi geceler...

tecrübeli

Alıntı yapılan: gamzeli01 - Ağustos 31, 2008, 02:28:02 ÖÖ
arkadaşlar, ben ing.öğretmenlği yapıorum milli eğitimde.ama aile birleşimi için vize başvurusunda bulunacagım. vize çıktıktan sonra bi gidip gelip sonra haziranda gitmeyi düşünyürum. o arada öğretmenliğe devam edicem. devlet memuruyken vize başvurusunda sorun çıkarmı?? yrdcı olursanız çok sevinirim
arkadaşım hiç endişe etmene gerek yok.kesinlikle ve kesinlikle devlet memuru olman aile birleşimi vizesi başvuruna sorun teşkil etmez.için rahat olsun.

gamzeli01

duygu_0354_duygu

hayirlisi bakalim ama dedim ya bence turist olarak sakin basvuru yapma. avukat icinde daha cok ama cok erken merak etme benim bir arkadasim tam 300 gun bekledi e dusun yani...  :-\
aslinda okdar beklemezdi amaaa oda ilk once turist olarak basvuru yapti sonra red geldi aile birlesimi olarak basvurdu e sonra konsolosluk suphelenmis. demislerki senin amacin aile kurmak degil tamamen formalite. ilk once turis vizesine basvurdun baktin kabul olmadi aile yoluyla giderim diye dusundun ama bizi ikna edemedin yalan konustun demisler. fakat 300. gunun sonunda aldi vizesini. dedim ya onlara guven vermen cok onemli. insAllah gelir mesela bir diger arkadasim 4 ay bekledi ve aldi vizesini. avukata gelince henuz verme . zaten versende hemen vizeni alamazsin cunku avukat islemleride bayaa bayaaa suruyor e ne gerek var biraz daha bekle vizen cikar insAllah...
ve esinin turk olmasi problem degil . mesela ben birkac arkadasimla ayni gun vizeye basvurmustuk benim vizem 25 gunde geldi onlar ise 4 ay bekladiler. oysa benim esim turk vatandasi 900 aliyordu fakat onlarin esleri ise ALMAN vatandasiydi ve esimden daha yuksek aliyorlardi....

asimavi

arkadaşlar size bir sorum olacak 12 ağustosda izmir konsolosluğuna vize müracatım oldu.Bir barkod numarası verildi ve internetten takip ediyorum.Benimle ve benden önce müracat eden arkadaşların vizeleri ortalama 2 hafta içersinde çıktı hala bekliyorum yalnız aile birleşimi için müracat yapıyorum ordaki görevli bana bir takım sorular sordu klasik ne zaman tanıştınız gibi falan benim ağustos 5 inde nikahımız kıyıldı ve 10 undada nişanımız oldu düğünümüz seneye olcak ben memurada bu şekilde söyledim acaba düğün neden seneye bırakıldı gibi bir sorun çıkartırlarmı 3 senedir beraberiz tüm arkadaşlırın çıktı ben hala bekliyorum delirme noktasına geldim eşim alman vatandaşı şimdiden sağolun arkadaşlar.Vizesi çıkanların yolu açık olsun bekleyenlere Allah sabır versin hepinizinde mübarek ramazanı kutlu olsun arkadaşlar

yakamozlu_gece

kimin ne zmaan vizesi çıkar belli olmaz arkdaşım sabret bekle....

asimavi

o kadar morelim bozuk ki bir insanı sevmenin bedeli bu kadar ağır olamaz!!! :'(

yakamozlu_gece

sen sabret herşey olacak ama sen sabretmesini bil kardeşim Allah büyüktür....

asimavi

yakamozlu_gece

çoktan çıktı ama ben hiç beklemedim nasıl anlatayım ben hiç önemsemedim hiç bir şeyi ondanmıdır nedir hiç aksilik olmadı çıkmasaydıda önemli değildi çünki verende alanda Allah o doğrusunu bilir...

asimavi

hayırlı olsun seninkisi tabi sende haklısn ben başından beri baya bir uğraşıorum ne yalan söyleyeyim almanyaya 3 kez evrak gönderdim nikah için alman vatandaşı olduğu için önce evrak falan hazırladık 2 kez gönderdiğimde kabul edilmedi türk vatandaşı olduğunu ispat edicek bir belge gerekiyo diye elleinde noter tasdikli tercümeli nüfus kayıt örneği ve nüfus cüzdanımın fotokopisi var inanmadılar neyse ya herşeyin hayırlısı dediğin gibi Allah büyük beklemekden ve sabredmekden başka birşey yapamam

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: asimavi - Eylül 01, 2008, 10:53:10 ÖS
arkadaşlar size bir sorum olacak 12 ağustosda izmir konsolosluğuna vize müracatım oldu.Bir barkod numarası verildi ve internetten takip ediyorum.Benimle ve benden önce müracat eden arkadaşların vizeleri ortalama 2 hafta içersinde çıktı hala bekliyorum yalnız aile birleşimi için müracat yapıyorum ordaki görevli bana bir takım sorular sordu klasik ne zaman tanıştınız gibi falan benim ağustos 5 inde nikahımız kıyıldı ve 10 undada nişanımız oldu düğünümüz seneye olcak ben memurada bu şekilde söyledim acaba düğün neden seneye bırakıldı gibi bir sorun çıkartırlarmı 3 senedir beraberiz tüm arkadaşlırın çıktı ben hala bekliyorum delirme noktasına geldim eşim alman vatandaşı şimdiden sağolun arkadaşlar.Vizesi çıkanların yolu açık olsun bekleyenlere Allah sabır versin hepinizinde mübarek ramazanı kutlu olsun arkadaşlar
arkadasim biraz sabret.seni cok iyi anliyorum. insAllah en kisa zamanda cikar. hic belli  olmuyorki ben birkac arkadasimla ayni gun basvurmustuk konsolosluga benim vizem 25 gunde cikti oysa arkadaslarin 4 ayi bulmustu ama onlarinda birsekilde cikti...insAllah seninde guzel haberlerini aliriz burada :)

ahmetpamuk

arkadas lar ben 9 hazıranda bas vurdum haftaya 3 ay olacak hala bısey yok esım her sordugunda bıtmıs olumlu 1 veye 2 hafta sonra gonderecez dıyolar 3 ay oldu hala yok anlamadım gıttı ya.ramazanınız hayırlı olsun umarım hepımıze ıcın hayırlısı olur

yakamozlu_gece

Burhan_66_tr

Evet arkadaslar;
Bu gün sonunda vizem geldi bana vizenin gelmesi bu gün itibariyle tamı tamına 45 gün sürdü.
sabretmek gercekten cok zor bişey ama Allah herkese sabır vermiş ben de herzaman geç olsun güç olmasın derdim.
ama yinede zor işte ayrılık kolay degil.

İnşAllah herkes en kısa zamanda istedigine kavusur.

Böyle bir form sitesinin olması hepimiz için bir avantaj cünkü kulaktan dolma laflar yerine sıcagı sıcagına yasanmıs tecrübeleri paylasıyoruz.
bir cok arkadasımız gibi bende elimden geldigi kadar almanyadan girip paylasım yapmaya devam edecegim bu kadar sık olmasada elimizden geleni yapmaya paylasmaya calısırız .

pazar günü yozgattan cıkacam salı günüde istanbuldan binecem.
Bilet almak isteyenler istanbul en ucuz bilet veren yerdir buda bilginize olsun.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Burhan_66_tr - Eylül 03, 2008, 08:01:16 ÖS
Evet arkadaslar;
Bu gün sonunda vizem geldi bana vizenin gelmesi bu gün itibariyle tamı tamına 45 gün sürdü.
sabretmek gercekten cok zor bişey ama Allah herkese sabır vermiş ben de herzaman geç olsun güç olmasın derdim.
ama yinede zor işte ayrılık kolay degil.

İnşAllah herkes en kısa zamanda istedigine kavusur.

Böyle bir form sitesinin olması hepimiz için bir avantaj cünkü kulaktan dolma laflar yerine sıcagı sıcagına yasanmıs tecrübeleri paylasıyoruz.
bir cok arkadasımız gibi bende elimden geldigi kadar Almanyadan girip paylasım yapmaya devam edecegim bu kadar sık olmasada elimizden geleni yapmaya paylasmaya calısırız .

pazar günü yozgattan cıkacam salı günüde istanbuldan binecem.
Bilet almak isteyenler istanbul en ucuz bilet veren yerdir buda bilginize olsun.

hadi bakalim hayirli olsunn...
bendde yozgat´liyim  sen nere´sindensin? laf lafi aciyor bolumune yazzz :)

asimavi

hayırlı olsun burhan kardeşim Allah bundan sonra yolunu açık etsin darısı biz bekleyenlerin başına