...insaaf ya ... bu kadar eziyet yeter...

Başlatan esma 41, Ocak 28, 2008, 10:18:39 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 14, 2008, 12:33:15 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Mart 14, 2008, 12:29:19 ÖÖ
Danışmak derken fikrini sormalı...

Yani ayda 1000 euro kazanan bir ailede , bayan 300 euroya kendisine elbise alacak ise yada işte halı , sandalye , filan v.s  ..Mutlaka danışmalıdır.. :)

Peki erkek alinca danismalimi? (eve parayi erkek getiriyorsa )

Esma hanım sizde beni gözünüzde O kadar maço olarak canlandırmışsınız ki :) Sanki hayır danışmamalı diye cevap vereceğimi sanırmış gibi :D 
   Sİzi şaşırtayım bari :

Danışmalı Tabiki ..Eğer Çok pahalı birşey alıyorsa Hanımının fikrini mutlaka almalı.Yoksa kavga çıkar.. Huzursuzluklar..
Zaten evlilikte en büyük huzursuzluğu maddi şeyler çıkarmıyormu? Kim aile bütçesini sarsacak bir şey alacak ise mutlaka danışmalı eşine ...

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 14, 2008, 01:08:47 ÖÖ
Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 14, 2008, 12:33:15 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Mart 14, 2008, 12:29:19 ÖÖ
Danışmak derken fikrini sormalı...

Yani ayda 1000 euro kazanan bir ailede , bayan 300 euroya kendisine elbise alacak ise yada işte halı , sandalye , filan v.s  ..Mutlaka danışmalıdır.. :)

Peki erkek alinca danismalimi? (eve parayi erkek getiriyorsa )

Esma hanım sizde beni gözünüzde O kadar maço olarak canlandırmışsınız ki :) Sanki hayır danışmamalı diye cevap vereceğimi sanırmış gibi :D 
   Sİzi şaşırtayım bari :

Danışmalı Tabiki ..Eğer Çok pahalı birşey alıyorsa Hanımının fikrini mutlaka almalı.Yoksa kavga çıkar.. Huzursuzluklar..
Zaten evlilikte en büyük huzursuzluğu maddi şeyler çıkarmıyormu? Kim aile bütçesini sarsacak bir şey alacak ise mutlaka danışmalı eşine ...

4.5 ay soraaa....  ;D

Kirmizi Koltuk diyorum baska birsey demiyorum .  ;D