Ben geldiiim :)

Başlatan gütig, Ocak 29, 2008, 12:27:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gütig

Merhaba arkadaslarim  :D Yine araniza döndüm...Artik sizden uzun süre ayri kalmami gerektirecek ciddi dönemi atlatmis bulunmaktayim...Bu güzel forumu ve arkadasliginizi cok özlemisim...InsAllah kaldigimiz yerden dostluklara devam ederiz...Yeniden burda oldugum icin cok mutluyum...

esma 41

Gütig tekrar aramizda olman cok güzel.
Umarim ALLAH tamamina erdirir.

Hosgeldin ... bos gelme. :)
Paylasimlarini bekliyoruz.

khoLpa$aLı

Herzlich Wilkommen seni tekrar bu forumda görmek çok güzel inşAllah dertlerine deva bulmuşsundur.

197

Aramiza tekrar hos geldin gütig, seni tekrar burada görmek cok güzel... :)

gütig

Tesekkür ederim esma ablacim, hosbuldum. :) Dedigin gibi insAllah hayirlisiyla tamamina erer. Sagol dualarin icin... Aslinda su an bos gelmis sayilmam  :) ama gercek sonuclar yaklasik bir bucuk hafta sonra kesinlesecek...InsAllah burda o güzel haberi paylasmak da nasip olur. Nasil heyecanliyim anlatamam. Gecmiyo bi türlü günler  ;D

gütig

Kholpa$ali ve 197 kardeslerim, sizlere de ayri ayri tesekkür ederim.  :)Hosbuldum sagolun..

mavi_deniz

ya sorması ayıp olmassa sen nerden geliyosun niye gitmiştin ki....??? baktım ama bulamadım:p:p

jentzsch

Hosgeldin gütig,seni gördügüme sevindim... :D

gütig

Tesekkür ederim, Jentsch kardes :) Ben de tekrar buraya dönebildigime hala seviniyorum  ;D

PELSIN

Gütig hosgeldin,ayrilisini duydugumda cok üzülmüstüm, gelisinede o kadar cok sevindim.Ama burdan senin güzel haberini heycanla bekliyorum    Neolur sonucu yaz,tamam ...... bol sans

gütig

Güzel duygularin ve Duygusal destegin icin cok tesekkür ederim Pelsin.  :)..Güzel haberleri paylasmak insAllah nasip olur...

zeynep_34

Hoşgeldin gütig,sevindem geri gelmene

gütig

Tesekkür ederim Zeynep_34. Hosbulduk:)

esma 41

Alıntı yapılan: gütig - Ocak 29, 2008, 12:27:17 ÖÖ
Merhaba arkadaslarim  :D Yine araniza döndüm...Artik sizden uzun süre ayri kalmami gerektirecek ciddi dönemi atlatmis bulunmaktayim...Bu güzel forumu ve arkadasliginizi cok özlemisim...InsAllah kaldigimiz yerden dostluklara devam ederiz...Yeniden burda oldugum icin cok mutluyum...

Gütig cok saygı duydugum ve sevdiğim
Bir arkadasımizdi.
Yine geri dönmene çok seviniriz.

Hem yeğenim ile ' tanışmak ' istiyorum.
Kız mı erkek mı onu bile bilmiyoruz.

Eğer bu  Mesaji görürsen
Cevap yaz lütfen.

Seni seven ablan :)
Esma 41