Galatasaray Askina!!!

Başlatan 197, Ocak 29, 2008, 01:57:56 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

197

Arkadaslar (Gsli olanlar ve olmayanlar.. ;D ) hadi hep beraber Galatasaray Askina 1905'ten geriye dogru sayalim. Ama tabiki Almanca olarak! :) :)

197

Ilk sayi benden;

1905 (Eintausendneunhundertfünf) oder (neunzehnhundertfünf)

khoLpa$aLı

1904

(ein tausend neun hundert vier)

esma 41

jentzsch

Cok güzel bir oyun bulmussun onur,galatasarayda her gün biraz daha geriye gidiyor.Iyi düsünmüssün.o zaman bizde ne yapiyoruz cimcom gibi geriye sayiyoruz.

1902

jentzsch

1901,

bunu hic durmadan yapabilirim,cok zevkliii

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 29, 2008, 02:29:24 ÖÖ
Cok güzel bir oyun bulmussun onur,galatasarayda her gün biraz daha geriye gidiyor.Iyi düsünmüssün.o zaman bizde ne yapiyoruz cimcom gibi geriye sayiyoruz.

1902

cimcom  ::) ;D ;D.
Düzenleme : cim bom

jentzsch

ok cimbom ;D

ama durmak yokk her zaman geriyeee

1900

gütig

Biz Galatasaraylilar icin Cim Bom 1905`ten önce de vardi. Ezeli ve Ebedi  ;D ...197 kardes herhalde bunu kastetmistir, jentzsch kardes  :D Öyle sevinme hemen  ;D ;D Gecmisi bir yad edelim de, nasil olsa Galatasaray ileriye hep sayiyor. ;D ;D ;D

emosh

1889 D: en büyük şüphesizzz cimbommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

jentzsch

emosch sanirim sen cimbom askiyla yanip tutusmaktan matematigi unttun bence bi daha hesapla 1900 den önce ne var??  :)

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 03, 2008, 01:48:57 ÖÖ
emosch sanirim sen cimbom askiyla yanip tutusmaktan matematigi unttun bence bi daha hesapla 1900 den önce ne var??  :)

1899 mu acaba?  ;D
1900 den sorada 1901 geliyor   ::) sanirim.
Bu arada bende cim bom askiyla yanip tutusuyorum ..  ;D

emosh

Abi kusura bakmayın uçmuşum ben yaaa :D valla özür dilerim ama jentzsch haklı sanırım cimbom aşkı gitrdi beni bu hale :D özür diliorum :D

khoLpa$aLı

1898

oley oley Ultraslan ultraslan

dero

içimizde cimbom aşkı bambaşka.özellikle bir çoğumuz için hagı unutulmaz bir efsane bir profesör. ı love you hagı

197

Alıntı yapılan: gütig - Ocak 31, 2008, 03:31:38 ÖS
Biz Galatasaraylilar icin Cim Bom 1905`ten önce de vardi. Ezeli ve Ebedi  ;D ...197 kardes herhalde bunu kastetmistir, jentzsch kardes  :D Öyle sevinme hemen  ;D ;D Gecmisi bir yad edelim de, nasil olsa Galatasaray ileriye hep sayiyor. ;D ;D ;D

Evet aynen öyle düsündüm arkadasim! :) :)

Ama neden yarida kalmis ???  :-[

Hadi devam edelim!

1897