Almanca eğitim setlerinin linklerinin dağıtılması konusunda uyarı

Başlatan MuhaяяeM, Ocak 29, 2008, 08:19:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

Değerli üyelerimiz;

sitemizde sık sık çeşitli Almanca eğitim setlerinin yasal olmayan kopyalarının linkleri dağıtılmaktadır.
Bildiğiniz gibi bu setleri piyasaya süren şirketler milyarlarca liralık sermaye ile kurulmuşlardır ve bu işi kar amacı güderek yapmaktadırlar.

Teknolojinin üstünlüğünü ve olanaklarını kendi lehine kullanırken başkalarının uğradığı zararı görmezden gelenler bu setleri kopyalama yoluyla ücretsiz olarak başkalarına dağıtmakta ya da kar amacı ile orjinalinden çok daha düşük fiyatlarla satmaktadırlar.

Takdir edersiniz ki, bu şahısların bu setler üzerinde hiçbir emekleri yoktur, dolayısıyla başkasına ait olan metayı bu şekilde kendi çıkarları için kullanmak çok çirkin ve ahlak dışı bir davranıştır.

Bu nedenlerle bizler, bu tür setlerin kopya linklerinin dağıtımının yayın politikalarımızla uyuştuğunu düşünmüyoruz.
Lütfen burada bu tür bir paylaşım içine girmeyiniz.
almancax ekibi olarak bizler, herkesin elinde bir set, kitap veya herhangi bir kaynak bulunmadığını biliyor ve bu eksikliği gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Saygılarımızla..

3,14

--> Muharrem bey, yurtdışı kargoları da başladı mı? Belki Yeni Zelanda'ya taşınırım da Türkiye'ye gidip gelmek zor olur diye söylüyorum. ;D