Almancax Forum üyeleri bulusuyor

Başlatan esma 41, Şubat 03, 2008, 04:22:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Sparta öncelikle Foruma tekrar hosgeldiniz.
Cok hizli bir "giris" yaptiniz.
Sizinle bir kac konuda daha fikir degisikliklerimiz  olmustu. :)
Bi ara kayboldunuz ,sizi tekrar aramizda görmek ne güzel.
Güzel paylasimlar diliyorum ...
Fazla kiskirtici mesajlar yazmayin lütfen... 
Zaten kalemim kirilmak üzere... 
Sebebi  siz olmayin lütfen...   ::)

:)

Nazar_

dimi, yazılanları okuyorumda herkes cok saygılı almancax da kimse gönül kırmaz ne mutlu uyelere ;)
bende fazladan kalem var gonderirim sana :angel:

Sparta

Ben kalem ile değil... Klavye ile yazıyorum Sevgili esma hanım.... ;D ???

jentzsch

Alıntı yapılan: Nazar_ - Şubat 09, 2008, 02:45:55 ÖS
dimi, yazılanları okuyorumda herkes cok saygılı almancax da kimse gönül kırmaz ne mutlu uyelere ;)
Ben tam anlamadim.Yazdiklarinda ciddi misin yoksa saygisizlik oldugunu mu düsünüyorsun? Gercekten tam anlayamadim.O yüzden soruyorum.

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 09, 2008, 02:49:11 ÖS

Ben kalem ile değil... Klavye ile yazıyorum Sevgili esma hanım.... ;D ???

Sevgili Sparta bey,

Forumda bu konu haric diger Konularida okursaniz "kalemin kiriliyor" u
ne manada yazdigimizi ögreneceginizden eminim.  ;)

Sparta

Esmayı gördüğüm kadarıyla çok sinirli Ve agresif görüyorum..Geçen günde yazdıklarım hosuna gitmemişti.Sİgara içip içmediğini sordugumda sinir krizine girmişti.. Ona saygısızlık yapmamak için mümkünse Esma hanım diye başlayalım cümlemize...  Hep pembe yazalım..  Uçan kuşlardan ,ağaçlardan ,çiçeklerden ,böceklerden  ,pembe panjurlu evlerden  ,dünyaya pembe gözlüklerle bakınca görüklerimizi yazalım...   :embarassed:  :D :P

jentzsch

Bak Isparta arkadasim.Su agresif tavrindan vaz gec bence.Hic hos degil.Insanlara güzel güzel konuyormus gibi yapip alttan igne batirmak hic güzel bir davranis degil.Bence bir son ver..

Nazar_

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 09, 2008, 02:50:00 ÖS
Ben tam anlamadim.Yazdiklarinda ciddi misin yoksa saygisizlik oldugunu mu düsünüyorsun? Gercekten tam anlayamadim.O yüzden soruyorum.

yani dogru soyluyorsun yeter ki gonuller kırılmasın sozune katılıyorum,
ve burda saygısızcızca konusulan bir konuya rastlamadım demek istedim, kimse kimsenin gonlunu kırmıyor guzel bir site oki mi 

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 09, 2008, 02:53:57 ÖS
Esmayı gördüğüm kadarıyla çok sinirli Ve agresif görüyorum..Geçen günde yazdıklarım hosuna gitmemişti.Sİgara içip içmediğini sordugumda sinir krizine girmişti.. Ona saygısızlık yapmamak için mümkünse Esma hanım diye başlayalım cümlemize...  Hep pembe yazalım..  Uçan kuşlardan ,ağaçlardan ,çiçeklerden ,böceklerden  ,pembe panjurlu evlerden  ,dünyaya pembe gözlüklerle bakınca görüklerimizi yazalım...   :embarassed:  :D :P

Bu yazmis oldugunz son mesajiniza yorum yazmicam.
Sadece size bir tavsiyede bulunacam.
Baskalarinin adina düsünüp bunu "ulu ortada" yazmayiniz lütfen.
Hic hos bisey degil.

jentzsch

Alıntı yapılan: Nazar_ - Şubat 09, 2008, 03:00:38 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 09, 2008, 02:50:00 ÖS

yani dogru soyluyorsun yeter ki gonuller kırılmasın sozune katılıyorum,
ve burda saygısızcızca konusulan bir konuya rastlamadım demek istedim, kimse kimsenin gonlunu kırmıyor guzel bir site oki mi 
Heh sevindim :) Acaba dedim bi saygisizlik falan mi yapildi sana karsi,yanlis anlama yani.Sormamin nedeni buydu :)

Sparta

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 09, 2008, 02:57:48 ÖS
Bak Isparta arkadasim.Su agresif tavrindan vaz gec bence.Hic hos degil.Insanlara güzel güzel konuyormus gibi yapip alttan igne batirmak hic güzel bir davranis degil.Bence bir son ver..

Kimseye iğne batırdığım yok.Sana öyle gelmiş olabilir. Yanlış anladıgın mesajıma gelince yukardaki ise  , mesajımın sonunda gülme işereti vardı.. Ben ne seni ne başkasını tanımıyorum ,iğneleyecek bir durumda yok zaten... yanlış anladıgını sanıyorum sevgili arkadaşım..Eğer iğneli  bir mesajım var ise şimdiden özür dilerim...

jentzsch

Kendini tanitirken az önce cok kibar oldugunu ve bayanlarin ruhuna hitap ettigini söylemistin.Ama sen bir bayana sinir krizi gecirdi gibi  hic de kibarca olmayan bir cümle sarfediyorsan benden degil bence ondan özür dilemen gerekiyor...

Sparta

Benim Esma hanımın ruhuna hitap etmek gibi bir çabam yok zaten.. .. Zaten senden özür dileyecek birşey yapmadım.. Ben yanlış anlaşıldıgım mesaj  hakkında forumdan özür diledim.
  Sinir krizine gelince o gün sigara içiyormusun diyince sinirlendi bana agresif davrandı.Snir krizi geçirdi demek kaba bişey değil.Bir deyimdir. ( Çok sinirlendi manasına gelir) Ben kimseden özür beklemedim... Bugün iğne batırıyorsun diye anladığınız bir mesaj attım diye  özürde diledim. Kötü kişi ben oldum...
  Teşekkürler...

Sparta

Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 09, 2008, 02:53:57 ÖS

İğneli yada yanlış anşıldıgım mesajda bu ... böyle bir mesaj yazdıgım için bir kişiyr bu kadar yükenilmez. sonundaki gülme işaretlerine tekrar bakın... Sonra kim kimden özür dileyecek bir düşünün...

sinemm

ya arkadaslar bu tartismalar cok bos...
nerde bulusuyoruz? biz sadete gelelim.. ne dersiniz?
yoksa bu forma bir daha bakmayacagim....

jentzsch

Sanirim tesekkür ederek konuyu kapadin.Bence en dogrusunu yaptin.

Sanada tesekkürler..

Sparta

Tamam .. Hatalıyım ... Böyle ufak şeyler için birbirimizi kırmayalım.Yanlış anlaşılmalar olaiblir. Sonuçta hepimiz güzel vakit geçirmeye geliyoruz...

Nerde kalmıştık... Ben imza dağıtıyordum..Bütün gözler bendeydi...  ;D