Almancax Forum üyeleri bulusuyor

Başlatan esma 41, Şubat 03, 2008, 04:22:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

şems

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 15, 2008, 02:43:28 ÖÖ
Bunlarda Almancax üyeleri : Tanitim Reklam ...

1 smiyley duygu

2 emosh

3 esma 41

4 kesmeseker

5 jentzsch

:-*   :laugh:    8) kaptan   :)   ;D

yaaaaa ben yok muyum...:)

esma 41

Alıntı yapılan: şems - Nisan 15, 2008, 12:20:42 ÖS
Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 15, 2008, 02:43:28 ÖÖ
Bunlarda Almancax üyeleri : Tanitim Reklam ...

1 smiyley duygu

2 emosh

3 esma 41

4 kesmeseker

5 jentzsch

:-*   :laugh:    8) kaptan   :)   ;D

yaaaaa ben yok muyum...:)

Basketbol oynamayi biliyorsan seni yedek olarak alabiliriz.  ;D

şems

lisedeyken çok oynardık...ama eğlence olsun diye çok iyi olduğum söylenemez ...ama çok ta ıyı değilim.:)

esma 41

Alıntı yapılan: şems - Nisan 15, 2008, 12:25:07 ÖS
lisedeyken çok oynardık...ama eğlence olsun diye çok iyi olduğum söylenemez ...ama çok ta ıyı değilim.:)

Olsun, kaptan seninle antreman yapar.  ;D

jentzsch

sems takima girmek istiyorsan eger formu doldurmalisin. ;D

şems

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 15, 2008, 01:39:36 ÖS
sems takima girmek istiyorsan eger formu doldurmalisin. ;D
form mu ne formu nerdeymiş form dolduralım:)

jentzsch

Almancax spor Kulübü kuruldu.Foruma bir göz at.. ;D

gütig

Esma ve Jentzsch. Arkadaslar gene cosmussunuz siz. Bu ne yaa :D Bi de ikiz kardes gibi ayni avatari kullaniyosunuz  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 15, 2008, 02:00:53 ÖS
Esma ve Jentzsch. Arkadaslar gene cosmussunuz siz. Bu ne yaa :D Bi de ikiz kardes gibi ayni avatari kullaniyosunuz  ;D

Ya tamam Avatarin "  yaraticisi "  jentzsch ama Avatar olarak ilk ben kullandim.
Kendisi beni kiskandi ve ... iste gerisini biliyorsunuz . ;D

Takim kurduk ... takimda olan herkes Formasini avatar olarak kullanmasi gerekiyor .
Bu bir sarttir ..  ;D takima girebilmek icin .

gütig

Ya esmacim, ben takimda degilim ama taraftarinizim. Taraftar olanlar napcak? Bize de özel bir taraftar formasi lazim ama degil mi ?  :)

jentzsch

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 15, 2008, 02:15:37 ÖS
Ya esmacim, ben takimda degilim ama taraftarinizim. Taraftar olanlar napcak? Bize de özel bir taraftar formasi lazim ama degil mi ?  :)
Ben onuda ayarladim.Yakinda takim bayraklari,filamalar,atkilar..Bu tarz ürünlerimiz piyasada olacak.Cok yakinda.. ;D

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 15, 2008, 02:20:04 ÖS
Alıntı yapılan: gütig - Nisan 15, 2008, 02:15:37 ÖS
Ben onuda ayarladim.Yakinda takim bayraklari,filamalar,atkilar..Bu tarz ürünlerimiz piyasada olacak.Cok yakinda.. ;D

Burda bi Aziz Yildirim zekasi sezinliyorum ben  ;D Evet, bu zekayla sen yakinda takimi milyon dolarlik hale getirirsin  ;) ;D

jentzsch

;D ;D

Evet takimi sifirdan kurdum.5 oyuncusu ve 1 taraftari var sadece.. ;D ama günler ne getirir belli olmaz.Dedigin gibi hedef:Milyon dolarlik bir kulüp olmak.. :D :D Bu gücümüz var mi?   Var. :D

gütig

:D Evet biz büyük bir klübüz. Neden olmasin ?? Basimizda senin gibi bi baskanimiz olduktan sonra ;D.
Esma takimin kaptani olmus. Senden de iyi baskan olur :) ( Cünkü örnek aldigin akilli yöneticiler var belliki  ;) :) )

jentzsch

Aaa baskan dedi..  :o Bende kulübe baskan olmak istiyordum ama kendi kendimi yapmak istemedim.Biri söylesede baskan olayim diyordum.Sagol gütig.Kulübün ilk baskani jentzsch  ;)

gütig

Ben zaten seni direk baskan ilan edecektim de, demokratik olmaz diye sadece baskanliga yakistirmakla kaldim. Hani belki baska adaylar olur, secim felan gerekir diye diyoruuum ;D

jentzsch

Haklisin..Ben kendimi hemen baskan ilan etmeyeyim.Biraz beklim en iyisi.. ;D Olmadi ilk kongremizde baskanimizi seceriz.. ;D Ben secim kampanyalarina baslim simdiden..ama ise gec kaliyorum,sonra artik.Görüsürüz.. ;D ;D Is baskan maskan dinlemez,atarlar vAllahi ;D