Muharrem Hocayı Çıldırtan Üyeler

Başlatan khoLpa$aLı, Şubat 04, 2008, 08:46:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Arkadaslarin paylastiklari hos seyler gercekten :)

Webmaster arkadaslarin galiba sıkca basına gelen durumlar karsindaki insana ne kadar iyi niyetle yaklasirsan yaklas hep olumsuz bir sonuca yönelebiliyor. Yada su konuyu silermisiniz sorusuna Admin arkadasin biraz sonra demesi ile, karsidan aynen su cevap gelebiliyor;

- Bir zamanlar böyle demezdin artik havandan yanına gelinmiyor silsen elinemi yapisir, artis vss vss..

Admin arkadas sonradan sorunca hangi konuydu gibisinden aldigi tepki ise su oluyor.
- Sen kimsin?
-Zönkk diye kala kalan Admin arkadas' da careyi eleman' a Ban mesajı ekleyip sistemden uzaklastirmakta buluyor.

Kader kismet kim billir belki bir gün bizde Admin oluruz hehe :D

Zaten zamane cocuklarina bir meslek haline bile gelmistir artik bu olay. İnternet cikali tabi.

Evladim büyüyünce ne olacaksin dediginizde karsidan Moderator gibi bir cevap alirsaniz hiiicc sasmayin.

Keyifli sohbetler...

...mystery...

Evladim büyüyünce ne olacaksin dediginizde karsidan Moderator gibi bir cevap alirsaniz hiiicc sasmayin

;D ;D

ben büyüyünce moderatör olacağım... ;D ;D ;D :haha: süpermiş yaaaa :haha:

raynn

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 11, 2008, 02:24:47 ÖS
Gercek dünyada nasildir kendileri ? (merak  ettim simdi )  ;D
iyidir ya dayı herzaman odamızın idolu olmustur:)   (özellikle son sınav gecesi calısıp 90 alma konusunda) Dağınık diildir.içkisi yoktur.arada sigara ve çay içer:) Kız ister gibi oldu biraz ama idare edin )

...mystery...

Alıntı yapılan: raynn - Aralık 11, 2008, 07:51:41 ÖS
iyidir ya dayı herzaman odamızın idolu olmustur:)   (özellikle son sınav gecesi calısıp 90 alma konusunda) Dağınık diildir.içkisi yoktur.arada sigara ve çay içer:) Kız ister gibi oldu biraz ama idare edin )
;D ;D ;D iyiymiş yaaa ;D özellikle 90 alma ;D

Senosh_K

esma 41

Alıntı yapılan: raynn - Aralık 11, 2008, 07:51:41 ÖS
   iyidir ya dayı herzaman odamızın idolu olmustur:)   (özellikle son sınav gecesi calısıp 90 alma konusunda) Dağınık diildir.içkisi yoktur.arada sigara ve çay içer:) Kız ister gibi oldu biraz ama idare edin )

özellikle son sınav gecesi calısıp 90 alma konusunda)

Bu Admin Beyin  cok zeki oldugunu gösteriyor .  :)

Sizinle gurur duyuyoruz Admin Bey.  :) (yag cekmeyi sevmem bilirsiniz bunlarin hepsi samimi  düsüncelerim )  :)

esma 41

3,14

--> Hiçbir şey kaçmıyor gözünden Güncel-EsmaTante :D  :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 03, 2012, 03:02:23 ÖÖ
--> Hiçbir şey kaçmıyor gözünden Güncel-EsmaTante :D  :haha:

Arada bi kaciyor .. dermisim  :D

3,14

--> Benden kaçarsa artık sana anca sıra gelir, ben de öyle dermişim. ;D