Muharrem Hocayı Çıldırtan Üyeler

Başlatan khoLpa$aLı, Şubat 04, 2008, 08:46:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

raynn

muharrem hoca yurtta odamızın neşe kaynağıydı ya ozledik be dayıı:)))hoca diyım bende usul bozulmasın dayı:))

kirsehir7

burdada sitenin nese kaynagi muharrem dayiniz ;D

raynn

evet takip ediyorum.biraz uzak kaldım bugune kadar dayı burda pek bi resmi takılıyo yafff:))

raynn

dayıcım umarım kızmıyosundur ozele yazabilirsin kızıyosan seni kırmak istemem bilirsin

MuhaяяeM

aa dayım gelmiş, ne kızem dayı yaa, nettin sen :)

raynn

eywAllah dayı saolasın bak sitedeki namın değişicek dayı olcak solıyım bole giderse:))

MuhaяяeM

tamam dayı, bundan sonra bana dayı desinler :)

raynn

iyi bakalım zaten bu muharrem bey cok resmi kacıyodu sana pek gitmiyodu dayı:)))senin tek ciddi gunun okulda devamsızlıktan kaldığın gundu:)))

yakamozlu_gece

bizim muharem hoca sınıftadamı kaldı...  :D :D :D

raynn

kalmadıda univ. son sınıfta yaz okuluna uzattı tek dersten :)))simdi bittrdi tabi tebrik ediyorum kendisini :))

kirsehir7

naptin rayyn karizmayi dagittin yaw.muharemm dayi kizmasin sonra

raynn

yok ya kızmaz .o net aleminin en hızlı en sevecen dayısıdır:)) (  onun izniyle yazıyom bakma sen banlar falan sonra:-) )

MuhaяяeM

şimdi arkadaşım evet devamsızlıktan kaldığımı öğrendiğim gün geçici bir şok geçirmiş olabilirim.  :laugh:
Neyse bikaç gün sonra gidiyorum diplomu almaya :)

raynn

dayı sen bide kendini dısardan gorseydin:))cok bunalım takılıyodun cidden 3 kelimeden birinde sanırım hocanın adı geciyodu:)))epey cınlamıs olsa gerek kullakları hehe

...mystery...

teşekkürler çok güzel olmuş çok güldüm kop:) funny:) yaril:)

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: raynn - Eylül 04, 2008, 06:33:17 ÖS
dayı sen bide kendini dısardan gorseydin:))cok bunalım takılıyodun cidden 3 kelimeden birinde sanırım hocanın adı geciyodu:)))epey cınlamıs olsa gerek kullakları hehe

O hocayı çok severdim ben, ondandır o çınlamalar :)
Sonra da epey uğraştık ama biz finallerin adamıyız bilirsin   yuppi:)
Bu arada konu Muharrem Hocayı Çıldırtan Üyeler değil Muharrem Hocayı Çıldırtan Hocalar oldu ona göre  ;)