Muharrem Hocayı Çıldırtan Üyeler

Başlatan khoLpa$aLı, Şubat 04, 2008, 08:46:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

raynn

:) evet dayı sen yeni bi konu ac muarrem hocayı cıldırtan hocalar diye:) bilmem mi son gecelerin adamısın son gece calısıp 90 cakan tiplerden iste :)

raynn

hala da anlayamıyom dayı ya son gece calısıp nası basrıyodun bu isi :)1 yıl seni takip ettim cozemedim alala:))

esma 41

hala da anlayamıyom dayı ya son gece calısıp nası basrıyodun bu isi :)1 yıl seni takip ettim cozemedim alala:))

Selam raynn ,

Muharrem hocamizin  :) nasil  bir ögrenci oldugunu detayli olarak belirttiniz.

Bir de sizin nasil bir örenci oldugunuzun  detayli olarak  ögrensek  , nasil olur ?

Merak ettimde....  :)

Sizi cildirtan hocalar varmiydi mesela ?  :)

raynn

slm esma soru tarzın pek yabancı olmadığımız bi sınav sorusu gibi olmus:))) muharrem hoca kendisininde dediği gibi son gecelerin adamıdır 600 sayfa kitabı son gece sabaha kadar altını fosforlu kalemle cizerek okurdu. benim bolumum fizikti ben sınava son 30 gun baslar, son 2 hafta gomulur,son sınav gunu hayatla ilişkimi keserdim.herkes sınava gider gelirdi ben 30 alma hedefinde kosarken dayı "80 90  alırım  sanırım" derdi :))
dayımız bayan arkadaslarla biraz biraz takılırken bende calısma odasında ders calısırdım:)))gezmeyı sever muharrem hocamız zaten bi yere gidicemiz zaman adresi ondan alırdık:)))bu arada bunalrı muharrem hocamızın yani dayının samimiyetine guvenerek yazıyorum .amac bilgi paylasımı malum:)) (dayı kızarsan ozele yaz olurmu burdan ayıp olmasın .girmem bak bidaaa ona gore :)))

esma 41

Kizmaz ,kizmaz merak etme.
Bu aralar Adminimiz cok anlayisli.  ;D
Hicbirseye kizmiyor artik ... sari ve kirmizi kartlari  bile cöpe atmis.  alkis:)

Gecelerin adami demek ....  :)

Birde Admine sormak lazim.  ;D

Dip Not: Bu Konuyu bastan sonuna kadar okumanizi tavsiye ediyorum .
Yine cok güldüm ...  ;D

3,14

--> Sari kirmizi kartlar nedir? ::) Kirmizi yersek, kac mac ceza aliyoruz? ... ;D ;D :P (Saka saka :))

MuhaяяeM

Neden sordun? Kırmızı yeme ihtimalin mi var yoksa  ;D

3,14

--> Yok macta ben cok faul yaparim da... Defanstan adami gecirmemek icin... Gecerse de sinirden ayagina girisirim... ;D ;D :P

MuhaяяeM

O zaman Esma41'in sarı ve kırmızı kartları çöpe atmış sözüne kanma, o bir tuzak  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 26, 2008, 06:51:08 ÖSO zaman Esma41'in sarı ve kırmızı kartları çöpe atmış sözüne kanma, o bir tuzak  ;D

Ne tuzagiymisss bu ?  ;D

MuhaяяeM

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 26, 2008, 06:56:50 ÖSBubi tuzağı   :haha:

Almanciligima siginarak  soruyorum admin bey  ;D

Bubi ne demek?  ::) kur;)

MuhaяяeM

Ayrıntılı bilgi için bkz: Google  :D

dielosch

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 26, 2008, 07:04:10 ÖSAyrıntılı bilgi için bkz: Google  :D

bunu söylemeseydiniz şaşırırdım valla :haha: cidden şaşırırdım ama ;D

MuhaяяeM

Neden şaşırırdın, ne var bunda şaşacak yaw  :)

gece

Kizmayin ama bu sayfanin tamami komik  :haha:
derslerden, bubi tuzaklarina, sirlar falan hersey var :haha:

...mystery...

evet gerçekten bu sayfa çok komik :haha: neden kızsınlarki gece abla adminimiz böyle şeylere kızmazki ondan bahsediyosan.. utanan:) ;D