Youtuben den anlamli ve duygusal Videolar,siirler,sarkilar.

Başlatan esma 41, Şubat 09, 2008, 04:48:15 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Duygu dolu şarkı olarak TH ' nin birçok şarkısını öneririm size..Cidden TH fanı olduğum için değil anlamlı ve güzel olduğu için .. güzel olmayan şarkıları da var ama mesela

Geh

An deiner seite ( ich bin da )

Spring nicht

bunlar duygusal şarkılar...anlamlı o kadar güzel şarkıları varki bi denemenizi rica etsem  utanan:) beğenmezseniz dinlemezsiniz..Çünkü burdakilerin bahanesi ne dediğini anlamamaları yani anlamayınca anlamı kalmıyor demeleri..Ama siz almancayı gayet iyi biliyorsunuz  :-* Öhmm neysee öyle iştee  :haha:

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 25, 2009, 12:00:40 ÖÖ
Duygu dolu şarkı olarak TH ' nin birçok şarkısını öneririm size..Cidden TH fanı olduğum için değil anlamlı ve güzel olduğu için .. güzel olmayan şarkıları da var ama mesela

Geh

An deiner seite ( ich bin da )

Spring nicht

bunlar duygusal şarkılar...anlamlı o kadar güzel şarkıları varki bi denemenizi rica etsem  utanan:) beğenmezseniz dinlemezsiniz..Çünkü burdakilerin bahanesi ne dediğini anlamamaları yani anlamayınca anlamı kalmıyor demeleri..Ama siz almancayı gayet iyi biliyorsunuz  :-* Öhmm neysee öyle iştee  :haha:

Ben bir bakayim ama alinma ben o gurubu hic sevemedim ya  utanan:)

dielosch

yok niye alınayım sevmeye bilirsin tanımadan sevmediysen önce bi tanı derim dışarıdan pek de güzel gözükmüyor cidden  :haha: ama tanıyıpta sevmediysen o senin düşüncen saygım sonsuz  :-* bi çıkamadım yalnız her yere Hayırlı geceler yazıyorum  :haha:  byby:)

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 25, 2009, 12:32:11 ÖÖ
yok niye alınayım sevmeye bilirsin tanımadan sevmediysen önce bi tanı derim dışarıdan pek de güzel gözükmüyor cidden  :haha: ama tanıyıpta sevmediysen o senin düşüncen saygım sonsuz  :-* bi çıkamadım yalnız her yere Hayırlı geceler yazıyorum  :haha:  byby:)

:-* :-* ;D

gece

https://de.youtube.com/watch?v=H5tLRP1hd7Y&feature=related

:-\ :embarassed: :'( :'(

SEVGI-40

gece

kirsehir7

gece

https://de.youtube.com/watch?v=jhedHqzodyE&feature=related

Almancax simiza  Itafen,

utanan:) ;D yuppi:) alkis:) dance:)

uffaq