Almancax üyelerinin ilk mesajlari

Başlatan jentzsch, Şubat 10, 2008, 05:11:18 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 30, 2009, 02:07:12 ÖS--> Yok teyzede. tickoff:)

Gece Abla sen bakma Nilsenam'ın kusuruna. Bugün çok süper olduğu için, onu mağdur gör. ;)

Değil mi Nilsenam?

almancayı hâlâ damı sevmiyorsun  demek istedim ben canoma...  :-* :-*

zaten canom gereken düzeltmeyi yapmış.... :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 30, 2009, 02:31:42 ÖSYok be yanlis anlamissiniz "hala dami, yani dahami " demek istemis Canom  :haha:

evet öyle demek istedim canom... :-* :-*

yanlış anlaşılma olmuş    kur;) ;D

esma 41

3,14

--> Yeni mesaj yok ama, gülmek isteyenler için çok malzeme var. :haha:

Soziologe-D

(Gece...)

Merhaba almancax ahalisi =) .. Nekadar uzun zaman olmus meger .. Burda ki ilk mesajim degil, ama yeniden gelisimin ilk mesaji burda olsun istedim ..Kim var yok bilmiyorum ama herkeze selamlar diyorum ..

Sonsuzluk Yolcusu

Alıntı yapılan: (Gece...) - Temmuz 07, 2012, 11:32:41 ÖS
Merhaba almancax ahalisi =) .. Nekadar uzun zaman olmus meger .. Burda ki ilk mesajim degil, ama yeniden gelisimin ilk mesaji burda olsun istedim ..Kim var yok bilmiyorum ama herkeze selamlar diyorum ..

Merhaba Gece hosgeldin

(Gece...)

Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Temmuz 08, 2012, 12:12:21 ÖÖ

Merhaba Gece hosgeldin
Hosbuldum  sonsuzluk yolcusu tesekkür ederim..
Tanidik bir nike rastlamak gercekten  güzelmis ..

s3rh47

Selam herkese. 10 yili askin süredir Avusturya da yasiyorum. Almancam iyi derecede iyidir ama okadar da iyi diyemem.  Daha fazla ögrenme dilegiyle herkese iyi forumlar.

3,14

Alıntı yapılan: (Gece...) - Temmuz 07, 2012, 11:32:41 ÖS

--> Yine yeni yeniden. ;D Eski günler arkada kaldı, aynıları geri gelmez, bakarsın daha iyileri gelir ama :D

(Gece...)

Alıntı yapılan: 3,14 - Eylül 29, 2012, 02:53:43 ÖÖ

--> Yine yeni yeniden. ;D Eski günler arkada kaldı, aynıları geri gelmez, bakarsın daha iyileri gelir ama :D

Hic  sanmiyorum Onurcum ... =)