Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gütig

Bundan sonra konu disi muhabbetlerde beni cok fazla göremeyeceksiniz. Ders calisacagim almancax`da bol bol   8) ;)

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 12, 2008, 01:17:15 ÖS
Alıntı yapılan: gütig - Nisan 12, 2008, 01:05:55 ÖS
Bu yarismanin, sanirim 2. ve 3. sü de yapilcak. Birinci yarisma cok zor olmadigi halde dördüncü ve besinciligimizle övünüyoruz. Sonraki yarismalar git gide zorlasacak bence. O zaman 6. ya da 7. olmaya bile sevinebilir durumda olursak hic sasirma Jentzsch ;) :) Asil zorlasan yarismalarda görücem ben seni. Iyi calis o zamana kadar. Madem beni rakip olarak görüyosun, ben de sana meydan okuyorum o zaman. Diger yarismalarda tek amacim seni gecmek olacak ;D
Akreplerde cok kinci olur.. ;D Yenilgiye dayanamaz,kendi kendini sokar.. :D Dedigin gibi digerleri daha zor olacak.Demek bana meydan okuyorsun. ;D Tamam o zaman hodri meydan.. ;D Isin bitti gütig. >:(  ;D

Gercekten o kadar kinci misiiin ?? Ben öfkeli oluyorum da kin tutamiyorum yaw ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 12, 2008, 01:23:01 ÖS
Bundan sonra konu disi muhabbetlerde beni cok fazla göremeyeceksiniz. Ders calisacagim almancax`da bol bol   8) ;)
Sen bu gidisle evde tek basina c2 seviyesine gelcen.Biz de yerimizde saymaya devam etcez..  :-\ ama seni takdir ediyorum gütig kardes.

Elimde degil biri bana bir sey yaptigi zaman unutamiyorum.Öc alma huyum yok ama aklimdan cikmiyor.. ;D

gütig

O baskaa. Kin tutmaktan bahsedince ben de ben de intikamci oldugunu düsünmüstüm.  Yapilan bi kötülük benim de kolay kolay aklimdan cikmaz. Itiraf edeyim zaman zaman intikam alasim da gelir ama yine de Allah`a havale ederim. Ilahi adalete cok inanirim cünkü.

kirsehir7

gütig

;D Neyse, hadi size iyi sohbetler. Ben biraz ders calisayim. C2 ye de gelirim belki ama demi ;) Tesekkürler moral icin.

jentzsch

Ben cikiyorum arkadaslar..Almancax sinavi güzeldi ama bu hafta gercek hayattada bir sinavim var. :'( ve calismam lazim. :-\ Hosca kalin..

Son mesajinda haklisin gütig.Buna bende cok inanirim ve cokda basima gelmistir.Hem benim basima  ;D hemde bana yanlis yapan kisinin basina.. :) ama insan yinede unutamiyor.Biraz da karakter meselesi.Bogalari cok severim.. ;D

Hadi görüsürüz..

jentzsch

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 12, 2008, 01:41:54 ÖS
;D Neyse, hadi size iyi sohbetler. Ben biraz ders calisayim. C2 ye de gelirim belki ama demi ;) Tesekkürler moral icin.
Allah zihin acikligi versin..tschüss  ;)

kirsehir7

güle güle jentz.arayi uzatma özleriz seni valla ;D ;D

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 12, 2008, 01:43:11 ÖS
Ben cikiyorum arkadaslar..Almancax sinavi güzeldi ama bu hafta gercek hayattada bir sinavim var. :'( ve calismam lazim. :-\ Hosca kalin..

Son mesajinda haklisin gütig.Buna bende cok inanirim ve cokda basima gelmistir.Hem benim basima  ;D hemde bana yanlis yapan kisinin basina.. :) ama insan yinede unutamiyor.Biraz da karakter meselesi.Bogalari cok severim.. ;D

Hadi görüsürüz..

:) Tesekkürler. Ben daha önce hic akrep tanimamistim. Ama tesadüf, benim bebegim de ya terazi ya da akrep olacak :)

MuhaяяeM

Akreplere laf atmayalım, akrepler iyi insanlardır  ;D

Bilmem anlatabildim mi jentzsch?  :D

kirsehir7

muhaerrem abi gelince galiba herkes kacii.kimseler yok ortada. ::) ::) ;D

MuhaяяeM

Yok canım, olur mu hiç öyle şey :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Nisan 12, 2008, 04:50:58 ÖS
kimseyi göremeyince birden öyle düsündüm abicigim. ;D ;D

kirsehir7

gütig abla kücük bebisko nasil.tekmelemeye basladimi? :)

jentzsch

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Nisan 12, 2008, 04:34:09 ÖS
Akreplere laf atmayalım, akrepler iyi insanlardır  ;D

Bilmem anlatabildim mi jentzsch?  :D
Bende tam tesekküllü bir akrebim. ;D
Bilmem anlatabildim mi sayin adminimiz?  :D (bu arada laf lafi aciyor bölümümüze tesrif ettiniz.Bizi onurlandirdiniz.Arayi sogutmayin.Ziyaretleriniz daim olsun..)

Saygilar...  ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 12, 2008, 04:52:36 ÖS
Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Nisan 12, 2008, 04:50:58 ÖS
kimseyi göremeyince birden öyle düsündüm abicigim. ;D ;D
Kirsehir  ;D Adminimizden bu kadar korkma.Kendileri cok iyi bir admindir. ;D