Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Slm Almancax nasilsiniz  arkadaslar :)

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 01, 2008, 05:48:07 ÖSYapsin tabi .. gecsin tabi ..  :)

Neyse artik ben cikayim  arkadaslar...  herkese iyi aksamlar.  byby:)

güle güle Esma Abla byby:)

dielosch

iyiyizzz yani ben iyiyim diğerleri de kötü değildi ;D bu arada hoşgeldin Gece Abla ;)

kirsehir7

ya askim sorma yaa giremedim kac gündür nette kafayi yiycektim.baglanti yoktu.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 01, 2008, 05:54:38 ÖSya askim sorma yaa giremedim kac gündür nette kafayi yiycektim.baglanti yoktu.
:'( :'( :'( :'( :'(cok merak ettim askim bugunde gelmessen ariycaktim habersiz koyma beni buralarda ya  :'( :'(

hop millet slm verdik ya alla alla

kirsehir7

ya askim arayamadimbenim telefonlar iptal oldu.yeni hat alacagim.

dielosch

aaa Sevgi görmemişim seni çok özür yaaa utanan:) o kadar çok mesaj gönderilmişti bi anda seninki gözümden kaçmış...Sana da selam o zaman nasılsın iyimisin ??

dielosch

herkes nereye kayboldu yaaa :-\

gece

EEE bende slm verdim ama küsmüzüz yoksa ::) ???

dielosch

bunu kime söylediğine bağlı Gece Abla banaysa ki sanmıyorum hayır küs değiliz ;D niye küs olalım ki bu arada naberr ??

gece

dilosch sözüm ortayaydi ;D sagolasin sen nasilsin ;)

dielosch

iyiyim işte nolsun Almanya'daydın dimi ?? eğer öyleyse Esma Ablaya söylediğimi sana da söylüyorum yolda Bill'i görürsen benim için foto çek ve imza al :haha: yolda karşılaş lütfennnn yaa ;D :haha:

gece

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 01, 2008, 05:45:44 ÖSya bu sözler bana çok yakın ;D bizim ordada nörün felan gibi konuşurlar ;D yani şimdi taşındık ordan ama ben oralıyım diyebilirim doğma büyüme ... Mersinliyim aslında mersin de böyle konuşmazlar ama ben ilçesindeydim yani orda böyle konuşuyorlardı.Bu arada kırşehir babamın ilk görev yaptığı yer... ;D bu arada iyiyim sen nasılsın Kırşehir ??

Evet Esma Abla ilerliyorsunuz Gizem de bu grupta sizi geçecek gibi geliyor böyle devam ederse ;D zor ama yapar mı yapar :D
yaparım benden herşey beklenir... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Kasım 01, 2008, 06:35:40 ÖSBilli kim dilosch  :haha:

kendisi bir Tokio Hotel üyesi...yani solisti.. ;D Tom'unda ikizi... ;D Tom'da grubun gitaristi(elektrogitar ::) )

nasılsın gece abla bu arada?? ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 01, 2008, 05:50:02 ÖS
bende seni cok özledim askim ya ariycaktim tam seni girmissin buraya merak ettim cok  :'( :'( :'(

nasilsin bidenem
buarada digerleri nasil gece ablacim gizem dilosch tante nasilsiniz

ha buarda gizem tessekkür edemedim bi türlü canim enlerinde banada yer vermissin canim benim bende seni cok seviyorum

utanan:)

bişey değil sevgicim nolucak onların hepsi benim içimden geçenlerdi öyle düşünüyorum öyle yazdım... :)

biraz geç geldi cevabım ama.. utanan:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 01, 2008, 06:41:36 ÖSkendisi bir Tokio Hotel üyesi...yani solisti.. ;D Tom'unda ikizi... ;D Tom'da grubun gitaristi(elektrogitar ::) )

nasılsın gece abla bu arada?? ;)

sagolasin gizem sen nasilsin :)