Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

gizem ama hic alingan degildir tantecim iftira atma kiza

chef tmm bos durmayim da bu sey türkce degil gibime geldi

Aşil

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 02, 2008, 12:05:27 ÖÖAmin ...  ;D

Hosgeldin Asil nasilsin?

tesekkur ederim iyiyim.umarim herkes iyidir.tebrik ederim.

SEVGI-40

gece abla kiskanma tabiki asistaniyim

slm askim  bidencik kuzenim hosgeldin

kirsehir7

amanin da amanin kim gelmiss asil gelmis.hosgelmissen gurbaan.nörin bakem.görmeyeli

kirsehir7

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 02, 2008, 12:07:43 ÖÖslm millet.ee bu alingan ceylan kimmis bende mirak ettim

Gec kaldin canim ya biraz önce gitti ;D

kirsehir7

gece

Alıntı yapılan: Aşil - Kasım 02, 2008, 12:09:08 ÖÖtesekkur ederim iyiyim.umarim herkes iyidir.tebrik ederim.

Bende iyiym Asil nerelerdesin hani mani sayfamiz haaa yeri gelmisken ARKADASLAR VARMISINIZ MANIDE ATISMAYA sakin ben yapamam demeyin ;)

Aşil

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 02, 2008, 12:10:01 ÖÖamanin da amanin kim gelmiss asil gelmis.hosgelmissen gurbaan.nörin bakem.görmeyeli

amaninda amanin ben geldim.. hosbulduk  taaa alamanyalara geldik kolaymi anca kurduk duzeni sen nasilsin

MuhaяяeM

Bu arada yeşillenen arkadaşları tebrik ederiz , forumumuza yaptıkları katkılardan dolayı da teşekkür ederiz  :)    alkis:)

esma 41

Alıntı yapılan: Aşil - Kasım 02, 2008, 12:09:08 ÖÖtesekkur ederim iyiyim.umarim herkes iyidir.tebrik ederim.

Tesekkürler...

Bizler de iyiyiz cok sükür.  :)

kirsehir7

eh iste.iyy diyekk iyy olak  ;D
hossgelmissen alamanyaya.

kirsehir7

amaniiin esmada yesillenmis.ooooo hayirli olsun.darisi diger üyelere

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 02, 2008, 12:13:53 ÖÖBu arada yeşillenen arkadaşları tebrik ederiz , forumumuza yaptıkları katkılardan dolayı da teşekkür ederiz  :)    alkis:)

Bizde size tesekkür ederiz bize bu imkani verdiginiz icin ....  :) okey:)

esma 41

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 02, 2008, 12:15:24 ÖÖamaniiin esmada yesillenmis.ooooo hayirli olsun.darisi diger üyelere

Sag ol Kirsehir ...

Evet, darisi kirmizi üyelerin basina ...  :)

kirsehir7

muharrem hocam yesilden sonra hangi renk olacak bakem.  funny:)
karete kusaklari gibi  renk degistirik  ;D  funny:)

SEVGI-40

ben pembe olmak istiyom chef bunun icin kac msj yazmam gerek :(