Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

azeri_pretty

Alıntı yapılan: gece - Kasım 02, 2008, 01:12:04 ÖÖbasha salariq  ::) ???
ya bunu muharreme cevap olaaq yazmishdim ama =)

azeri_pretty

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 02, 2008, 01:12:20 ÖÖvalla azeri örendim isde birsaz ya
iyi yaptin canim benim ya montag yine okul yaa=)

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 02, 2008, 01:13:01 ÖÖbeli beli, salın tabi yaa  :)
demeli bu uşakların hamı sopa isteyirler  :haha:

Usaklar biziz tabi bu arada  :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

muharrem abi valla azeri tüm gün benim yanimda ama senin kadar iyi ögrenemdim yav cünkü hanimefendi hep türkce konusuyo  :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:nergis bak bundan sonra banada öretcen onagöre tickoff:) tickoff:)

azeri_pretty

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 02, 2008, 01:13:01 ÖÖbeli beli, salın tabi yaa  :)
demeli bu uşakların hamı sopa isteyirler  :haha:
he mencede istiyirler =) ben bulri bir guzel basha salaram siz narahat olmayin haha

azeri_pretty

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 02, 2008, 01:15:11 ÖÖmuharrem abi valla azeri tüm gün benim yanimda ama senin kadar iyi ögrenemdim yav cünkü hanimefendi hep türkce konusuyo  :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:nergis bak bundan sonra banada öretcen onagöre tickoff:) tickoff:)
öyretirim canim sen kizma yeter :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: azeri_pretty - Kasım 02, 2008, 01:14:29 ÖÖiyi yaptin canim benim ya montag yine okul yaa=)
evt ya hic tatilim yok benim ya :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

SEVGI-40

gece

oohhooo Muharrem bey ve azeri_pretty  ittifak halindeler Azeri lehcesiynende kosuk edirler ;D

azeri_pretty

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 02, 2008, 01:16:47 ÖÖevt ya hic tatilim yok benim ya :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
evet biliyoz sevgicim hic tatilin yok =) bi de biliyom sen bana kizmazsin :haha:

azeri_pretty

Alıntı yapılan: gece - Kasım 02, 2008, 01:17:53 ÖÖoohhooo Muharrem bey ve azeri_pretty  ittifak halindeler Azeri lehcesiynende kosuk edirler ;D

ama her kes anliyo bizim yazdiklarimizi =)

MuhaяяeM

Alıntı Yapmuharrem abi valla azeri tüm gün benim yanimda ama senin kadar iyi ögrenemdim yav cünkü hanimefendi hep türkce konusuyo  

azerbaycanli bele olacaq Türk dilini öz dili kimi qonuşabilecek :)
Biz de Azeri dilini özdilimiz kimi qonuşabilirik ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: azeri_pretty - Kasım 02, 2008, 01:20:00 ÖÖevet biliyoz sevgicim hic tatilin yok =) bi de biliyom sen bana kizmazsin :haha:
kizmazmiyim sence :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

tmm ya sinirli flniz ama sana bise demedim nergis laf sokma

SEVGI-40

evt vaalla muharem abi azeri oldunu hic anlamassin cok güzel türkce konusuyo bide rusca ikisinide ana dili gibi biliyo hayret valla bende öreniyom isde bi kac kelime yavas yavas

azeri_pretty

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 02, 2008, 01:21:08 ÖÖazerbaycanli bele olacaq Türk dilini öz dili kimi qonuşabilecek :)
Biz de Azeri dilini özdilimiz kimi qonuşabilirik ;D
elbette oyle oolmasi lazim ama sen simdi var ya aynen igdirlilar gibi konushtun :haha:

azeri_pretty

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 02, 2008, 01:22:33 ÖÖevt vaalla muharem abi azeri oldunu hic anlamassin cok güzel türkce konusuyo bide rusca ikisinide ana dili gibi biliyo hayret valla bende öreniyom isde bi kac kelime yavas yavas
kizim sinirli oldugun zaman bana okulda neler yaptigini hatirla bi bakiyim :haha: