Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

gece

Ben varim Yakamoz simdilik nasilsin ...?

yakamozlu_gece

iyide ben sana dargınım kusura bakma gece abla :(

SEVGI-40

niye simdilik gece abla yav :haha: :haha:

gece

Valla darginmisin nesin bilmem ama ben de sana darginim bir slm bile vermeden cekip gidiyon zaten simdi ruh halim cok iyi degil yakamoz :(

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 02, 2008, 02:20:02 ÖÖniye simdilik gece abla yav :haha: :haha:

Simdilik birazdan cikicam anlaminda sevgicim...

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: gece - Kasım 02, 2008, 02:20:51 ÖÖValla darginmisin nesin bilmem ama ben de sana darginim bir slm bile vermeden cekip gidiyon zaten simdi ruh halim cok iyi degil yakamoz :(

geçen akşam ne içersin hoşgeldin dedin bende kahve dedim sonra beni bırakdın başkalarıyla sohbete daldın ve hiç aklına tekrar gelmedim ;(
öyle olsun zaten tanıışmanın terside unutmakdır....

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 02, 2008, 02:20:02 ÖÖniye simdilik gece abla yav :haha: :haha:

sevgi senin eski kankalar yok nerde onlar isimlerini unuttum hani ilk gelmesinde şaka yapdığımız hatırlayamıyorum isimlerini ama hiç yoklar

SEVGI-40

eski kankammi kimki benim kankam yoktuki :-\ :-\ :-\

yakamozlu_gece

birinin ismi fevziş di sanırım diğerininkinide hatırlayamıyorum şuan ;D kayboldular yaw... :(

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Kasım 02, 2008, 02:24:16 ÖÖgeçen akşam ne içersin hoşgeldin dedin bende kahve dedim sonra beni bırakdın başkalarıyla sohbete daldın ve hiç aklına tekrar gelmedim ;(
öyle olsun zaten tanıışmanın terside unutmakdır....

Yaw ben geldim cevapta yazdim sanirim sen görmedin :( ayrica benim lugatimda UNUTMAK yazmaz...

SEVGI-40

ha emineyle fevzis abla fevzis abla buraya geldi interneti yokmus tel verdi´m ama daha artamdi bekliyom bakalim

eminede trdeydi yeni geldi düzen kuruyodur o simdi

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: gece - Kasım 02, 2008, 02:31:15 ÖÖYaw ben geldim cevapta yazdim sanirim sen görmedin :( ayrica benim lugatimda UNUTMAK yazmaz...

evet yazdın cevap ama ben saatler sonra kahvem nerde deyince yani yüzsüzlük yaptım ben sende bişeyler yazmışdın :(

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 02, 2008, 02:32:37 ÖÖha emineyle fevzis abla fevzis abla buraya geldi interneti yokmus tel verdi´m ama daha artamdi bekliyom bakalim

eminede trdeydi yeni geldi düzen kuruyodur o simdi

kursun bakalım düzenini tekrar gelmesinde söyle beni bulsun sözlü sınav yapmam lazım onları ;D

SEVGI-40

aman ya tek gelsinlerde sinavi bosver özledim valla onlari :'( :'( :'( :'(

gece

Yakamoz ben sana kirgin sen bana kirgin dag daga küsmüs dagin haberi yok misali gel barisalim kardesim :)

yakamozlu_gece

tamam ama bir şartım var...