Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 09:16:56 ÖSne diyolar ona schade chocalade gibi bişey di galıba (ögrenci arkadaşlar için)

o neki  :haha:

godbarmen

ben kednı ellerimle yapcam sızın içeceklerinizi......söz.....bedava hemde

Senosh_K

arkadaşlar gidene kadar birşeyler yemek isteyen var mı   ???

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 09:17:37 ÖSben kednı ellerimle yapcam sızın içeceklerinizi......söz.....bedava hemde

ohhh yarını iple çekiyor olucam ama yarın sabahtan itibaren  :haha: mümkünse şu an çabuk geçmesin okula gitmek istemiyorum şu aralar  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 27, 2008, 09:18:18 ÖSarkadaşlar gidene kadar birşeyler yemek isteyen var mı   ???
ben yıyebilirim acıktımda ne var acaba menüde ;D

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 27, 2008, 09:18:18 ÖSarkadaşlar gidene kadar birşeyler yemek isteyen var mı   ???
valla senosh tıka basa tokuz biz aslında oraya biraz yediklerimiz erisin diye gidiyoruz dans dans dans ;D  dance:) halayy:) hiihi:)  :haha:

godbarmen

bilmem valla alman çocuklar sölüyodu schade chocalade....yazık çikolata gibi bir şey dir galıba  yaril:) yaril:) yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 09:17:37 ÖSben kednı ellerimle yapcam sızın içeceklerinizi......söz.....bedava hemde
barmen banada varmı içeçekk ;D

Senosh_K

birşey sorucam yarın mı gidicez bu gün mü ???
Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 27, 2008, 09:19:46 ÖSvalla senosh tıka basa tokuz biz aslında oraya biraz yediklerimiz erisin diye gidiyoruz dans dans dans ;D  dance:) halayy:) hiihi:)  :haha:

hmm tamam anladım ;D :haha:

godbarmen

zaten bizde yiyecek bişey ok akşam menumuz işkembe çorbası oda sarhoş olan arkadaşlar için ayırdım:))) yaril:) yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 09:20:02 ÖSbilmem valla alman çocuklar sölüyodu schade chocalade....yazık çikolata gibi bir şey dir galıba  yaril:) yaril:) yaril:)
bu chocalade'nin okunuşu çok güzel yaa.... ;D ;D

godbarmen

zeytın tabi herkese içecek var

...mystery...

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 09:21:00 ÖSzaten bizde yiyecek bişey ok akşam menumuz işkembe çorbası oda sarhoş olan arkadaşlar için ayırdım:))) yaril:) yaril:)
hiç sevmem.... :-\ o kokusu...öff düşündükçe kötü oluyorum :-\

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 27, 2008, 09:19:19 ÖSben yıyebilirim acıktımda ne var acaba menüde ;D
valla ne istersen var zeytin ;D

bu arada o Schokolade şeklinde değilmiydi ;D schade yi biliyorum yazık demek de çikolata da böyle diye biliyorum ;D

...mystery...

evet öyle ;D ;D benim bilg.in tuşlarda bi grplik varda... :-\