Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Senosh_K

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 30, 2008, 06:53:50 ÖS
iyiyim canım yazılılar , sbs hayatı nasıl gidiyor ??

idare eder ama iyi yanii ;D :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 30, 2008, 06:55:22 ÖS
slm ben geldim herkes nasıl iyimi ;D
ooo zeytin hoşgeldin valla bu aralar hep görüyorum seni hiç özletmiyon valla  :haha: nasılsınız acep en son ne zaman konuşmuştuk  :haha:

dielosch

Senosh_K

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 30, 2008, 06:56:53 ÖS
ooo zeytin hoşgeldin valla bu aralar hep görüyorum seni hiç özletmiyon valla  :haha: nasılsınız acep en son ne zaman konuşmuştuk  :haha:
valla en son dün konşmuştukk :haha:yok salı günü tatile gidiyorum yaa 15 gün yokum o yüzden kur;)

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 30, 2008, 06:58:32 ÖS
evet

hmm iyi bari daha başındasın tadını çıakr valla ben hep sbs de olmak istemişimdir 15 soru ingilizce ohh ne güzel valla ;D

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 30, 2008, 06:59:12 ÖS
valla en son dün konşmuştukk :haha:yok salı günü tatile gidiyorum yaa 15 gün yokum o yüzden kur;)

aaaa olmadı ama yaaa arada kaçamak yaparsın artık 15 gün ne demek  :-\ neyse iyi tatiller valla tatil yapmayı çook özledim şu 2 günlük tatil tatil gibi değil valla  :-\

Senosh_K

zaten ben öncekinde full yaptım ing.i yuppi:) yuppi:) yuppi:)

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 30, 2008, 07:01:57 ÖS
zaten ben öncekinde full yaptım ing.i yuppi:) yuppi:) yuppi:)

clap:) böyle devam et basit ingilizce ama o zamanlar basit valla lise 1 de nasıl olur bilmem şahsen bana kolay geliyordu ama yazılılardan hiç bişi anlamıyosun full ingilizce açıklayan da yoktu hocamız Estonya'ya gitmişti öyle gariptik ki anlatamam  :haha:

peppa

cok iyi ya keske bende su an derslerimin stresinde olabilsem su andaki streslere tercihimdir  ::)

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 30, 2008, 07:00:30 ÖS
aaaa olmadı ama yaaa arada kaçamak yaparsın artık 15 gün ne demek  :-\ neyse iyi tatiller valla tatil yapmayı çook özledim şu 2 günlük tatil tatil gibi değil valla  :-\
inşAllah şimdi bütün sülale olcak yaa kaçabilirmiyim bilmiyorumm çok sıkıcı yaaa kur;)

Senosh_K

dielosch

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 30, 2008, 07:06:35 ÖS
cok iyi ya keske bende su an derslerimin stresinde olabilsem su andaki streslere tercihimdir  ::)
bunu biraz daha büyüyünce söyleyeceğimi biliyorum ama insan her yaşını yaşamalı diyimi şu an bunlardan şikayet etmem gerekiyor kurallar böyle  :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 30, 2008, 07:07:20 ÖS
inşAllah şimdi bütün sülale olcak yaa kaçabilirmiyim bilmiyorumm çok sıkıcı yaaa kur;)

:haha: tam benliksin yaaaa ama ben kuzenlerimle çok iyi vakit geçiririm çünkü biz 8 kuzenin yaş grupları birbirine çok yakın kardeş gibi büyüdük desem yalan olmaz hani  :haha:

dielosch

Senosh_K

zeytin

şimdilik görüşmek üzere davetsiz misafir geldide ilgilenmek zorundaım çünkü kimse yok ewde  byby:) kib