Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Gül cok güzelmis... Peppa seninle daha tanismak nasip olmadi, ama bu güle affet be Kayinbiladerimi ha ???

SEVGI-40

ay ay ince ruhlui abicim benim

hani peppa ya kedi oldugu yerde duruyo digeride bi uzayli fln di galiba  :haha: :haha:

ATAAN

Sevgicim Bak Buda Abinin Resmi  :)
Kimse Kaçmasıınnnnnnnnnnn
:haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 02, 2008, 01:16:07 ÖÖ
Sevgicim şimdi Asıyorum Resmimi Canım Kardeşim

--> Aaa ben seni daha önce görmüstüm, Kayinbiladerim :) Ama senin oldugunu bilmiyordum... clap:) utanan:)

Aşil

SEVGI-40

vay be kimin abisi yakisikliliga bak yani kimde var  utanan:)

ATAAN

Damat Sen Aşili Al şöyle köşede kısaca anlat durumu :)

peppa

cok tesekkür ederim sayin ATAAN bey yok yaa benim lap sinir ediyor tam göndericekken yeni ileti yazildigi icin göndermiyor yaslanmisim artik eskisi kadar hizli degilim yok ya küsmedim ben türkiye beni tasiyamiyor ondan yani almanyada tasima sorumlulugunu alamiyor kahretsin iste korkutuyorum gözlerini  yaril:)

SEVGI-40

tmm bunlarin cvpliycagi yok

daha fazla meraklandirmayalim seni

sevgi-40 la 3,14 evleniyomus dügünlerinie sizide davet ettiler     utanan:) utanan:)

ATAAN

Canım Kardeşim Kimin Abisiyim dimi  alkis:) alkis:)

SEVGI-40

3,14

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 02, 2008, 01:19:45 ÖÖ
cok tesekkür ederim sayin ATAAN bey yok yaa benim lap sinir ediyor tam göndericekken yeni ileti yazildigi icin göndermiyor yaslanmisim artik eskisi kadar hizli degilim yok ya küsmedim ben Türkiye beni tasiyamiyor ondan yani Almanyada tasima sorumlulugunu alamiyor kahretsin iste korkutuyorum gözlerini  yaril:)

--> Görünüm ayarlarindan, yeni mesaj geldiginde uyarma'yi aktif edersen eger, uyari gelmez. ;) :)

ATAAN

Sevgicim Buda Abinin Üniformalı Resmi   ;D

Aşil

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 02, 2008, 01:20:01 ÖÖ

sevgi-40 la 3,14 evleniyomus dügünlerinie sizide davet ettiler     utanan:) utanan:)
ne diyelim Allah mesut etsin artik sevgi-43,14 diyebiliriz.. alkis:)

peppa

onurcugum ben peppa 2... yasindayim (biraz fazla hizli gecmis yillar noktalari doldurmaya klavyem gitmiyor)  yaril:)
turizm sektöründeyim buraya daha önceki bir üye referansi ile geldim bir meslektasim bulmus burayi su an o kocasinin yaninda ben halen vizemi beklemekteyim ayrica ek is olarak ATAAN beyin tansionunu yükseltme mesaisi yapmaktayim tsk ederim  :)

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 02, 2008, 01:20:01 ÖÖ

--> Sag ol, Aşkım, ben o arada baska konudaymisim da görmemisim. Merakta kaldi Aşil, ama simdi ögrendi sayende o da. :) alkis:)

SEVGI-40

tessekkürederiz asil gelecen demi dügüne  :haha: :haha: :haha:

vay be abim her haliyle yakisikli