Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Olur tabi barmenim
nerelerdeydin bir göründün bir kayboldun

godbarmen

Abi bi selam çaktım baktım sizin muhabbet bayağı bı koyu rahatsız etmek ıstemedim....nasılsın abı herşey yolundamı ?

ATAAN

Resimlerimizi Koyduk Bugün Profillerimize çok gır gır şamata vardı kaçırdın  :haha:

godbarmen

valla mı abiiiii yaaaaaaaaaaaaaa.hep ben böle şeyleri kaçırıyorum vallaaaa üzüldüm şimdi ama ben bi bakarım şimdi oraya :))))))))))

ATAAN

Sen bi göz at :)
Ben kaçıyom yavaştan bu çarşamba İstanbul ordan gelecem bayram ayın 14 ündede Almanya ya

godbarmen

ok abi sana iyi geceler ışıkları kapatma şerefine nail olmak benı gururlandıracak  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Pencereleri, kapıları açık unutma
Hadi iyi sabahlar kardeşim kendine iyi bak byby:) byby:)

godbarmen

teşekkür ederim ama sanada iyi sabahlar.unutmam pencereleri felan ben kontrol eder yatarım byeeeeeeeeeeeeeee

godbarmen

GÜNAYDIN ARKADAşLAR........IşIKLARI KIM AÇIYOSA ANAHTARLARI BEN KARşIYA BIRAKTIM........ :haha: :haha: :haha: :haha:....BOL MUHABBETLER

kirsehir7

ee millet nirelerdesiniiz  clap:)

3,14

--> Ben burdayim da, dün zamanim olmamisti meslek egilim testi yapmaya onu yapyordum. :D

3,14

--> Burdaydim yani... ;D Ama yavastan cikmam gerekiyor, ders calisayim biraz degil mi? :D  Hadi görüsmek üzere Almancax, ayni saat ve ayni kanalda. Saglicakla kalin :haha: byby:) byby:) ;D clap:)

zeytin

sssssllllllllllmmmmmmmmmm millet nasılsınız kim var bugün ;D

duygu_0354_duygu

bendeee buydayimmmmmmm  yuppi:) herkeseee kucakk doluusuuu öpücüklerrrrrrrr :-*
bu arada onurcumm sana daaaa byyy byyyy  byby:)

...mystery...

herkese meraba diyim ama hemen çıkmak zorundayım yarın SAÇMA bir fransızca yazılımız varda ona çalışıyım biraz daha... ;D hiihi:) neyse ara ara gelirim belki... byby:)

kirsehir7

uf yaa kimsecikler yok ortalikta.nirdesiniz yawww  :-\  :'(

...mystery...

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm...................... hiihi:) hiihi:)