Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Aralık 05, 2008, 09:25:10 ÖS
şimdilik bişeyin değiştiği yok, gezmeyin boşuna :)
Değişen şeyleri 1 saat sonra görürsünüz.
tamam utanan:)

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 05, 2008, 09:26:03 ÖS
oooo 1 saate kadar miraktan catlariim.eheemm baya bi mirakliyimdirda  funny:)

bende merak ettim ama napalım sabır sabır... ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 05, 2008, 09:27:43 ÖS
olsun kirsehir bişey olmaz azıcık Fransızca çalış dikkatli olursun Fransızca insanın dikkatli olmasını sağlarmış(!) Franszıcacı söylüyo... :haha: ne söylediği belli değil ama... ::) ;D

be bugün bütün dikkatimi direksiyon dersime vermisim ve bende dikkat kalmamis bitmis  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Aralık 05, 2008, 09:27:57 ÖS
O zaman söliim :) Profil alanlarınız değişiyor ve gelişiyor bir de foruma mesaj gönderme olayını süper hızlı yapıyorum.
oooo süper olmuş adminim... ;D teşekkürler... kirsehire katılıyorum "EN BÜYÜK ADMİN BİZİM ADMİN" ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 05, 2008, 09:29:54 ÖS
be bugün bütün dikkatimi direksiyon dersime vermisim ve bende dikkat kalmamis bitmis  :haha:
:haha: :haha: ehliyet içinmi?? ;D çok mantıklı bi soru oldu farkettim :haha:

kirsehir7

...mystery...

zaten araba kullanmanın en eğlenceli yeri direksiyon... ;D ve en sıkıcı yeride arabayı kaldırmak debriyaja bas 1e tak sonra gaza bas yavaş yavaş debriyajdan çek ama araba öne fırlamasın stop etmesin... :-\ ohoooo bi sürü iş en iyisi otomatik vites gaz fren ama ehliyet için gerekli bunlar şu 4 sene iyi çalışıyımda hemen alıyım ben ehliyetimi bari... ;D ;D ;D

...mystery...

eeeeee herkes nereye gitti??? ;D dilaramda gelmiyo zaten :'( :'( :'(

...mystery...

ooooooo hoşgeldin sena nasılsın?? ;D umarım görürsün.. ;)

Senosh_K

...mystery...

bende iyiyim canım sağol eee nasıl gisiyo okul 9 günlük bir tatil var önümüzde hemen arkasından bize 5 sınav ama olsun... ;D ;D

Senosh_K

ohw inanamıyorum 5 sınav mıııııııı??????????
okul iyi sadece öğretmenler aşırı fazla ödev verdi o kadar :D :haha:

...mystery...

evet 5 sınav ve evet çok fazla ödev veriyolar 22 sayfa ingilizce 40 tane coğrafya yorum sorusu ;D veee 2-3 sayfa mat sorusu ;D vee bisürü coğrafya testi 20 ders Fransızca din Reading.. ::) benim içim karardı konu değişse?? ;D

Senosh_K

bencede değişsin bu konu eeee siz bir yere gidicekmisiniz bayramda

...mystery...

malesef hayır bu sefer anneannemler gelicekler bayramda el öpmeye ;D ;D ama belki İstanbul'a gideriz bikaç günlüğüne ayasofyaya gitmem gerekte.. ::) hoca ödev verdi... offoff:)

Senosh_K

bir şey sorucam siz istanbulda mı yaşıyorsunuz?

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 05, 2008, 10:30:05 ÖS
bir şey sorucam siz istanbulda mı yaşıyorsunuz?
evet biraz geç oldu ama bi yere gitmem gerekmişti sende çıkmışsın... :) aslında benim işim biraz karışık sonra anlatırım ;) ;)

...mystery...

eeeee kimse yokmu hala..?? :'( :'( :'(