Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

godbarmen

ben eğer oraya gidersem Ataan abi çıldırır.....benım bakış açım farklı oluyoda bıraz

ATAAN

;D  Değiştiren Arkadaşı Tanıyorum Bana Pek Yabancı Değil  :haha:

ATAAN

Barmen Aman Abim Sen Oraya Bir Girersen Rakı Alda Gel İşin İçinden Çıkamayız  :haha:
Her Zaman Gelebilirsin Kardeşim, Biz Türkler Zeki İnsanlarız  :) Buluruz bir Çaresini Her Derdin

gece

Sparta cay var buyur Ataan bey godbarmen buyrun caylar aman dikkat yanmiyalim demi ;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 12, 2008, 01:25:39 ÖÖ
;D  Değiştiren Arkadaşı Tanıyorum Bana Pek Yabancı Değil  :haha:

:haha: :haha: :haha:

ATAAN

Ellerinize Sağlık Sayın Gece  Teşekkürler, Bizim Kırşehir At Falan diyordu Hışmıma Uğramamak İçin Kaçtı Sanırım :)

godbarmen

abi istediğin rakı olsun yanında ben bi meze hazırlıyım valla giremiyeceğim çözemiyeceğim sorun olmaz  :haha: :haha:

ATAAN

Ne Olacak Bu Almanyanın Hali   :haha: :haha:

godbarmen

Sayın Gece ve Sparta sizede birer tek yapayım mı rakıda.Sparta bu arada ben yavuz sizi ilk defa görüyorum.......memnun oldum şimdiden

ATAAN

Ne Olacak Bu Almanyanın Hali   :haha: :haha:

godbarmen

mezelerde geldi hemde boğaza nazırrrrrr

Sparta

Gecenin Gece çayı meşhurdur :D
2 aydır içmemiştim ..  :)  
 Ellerine sağlık...  Yarında iş var. kalbim git yat diyor ,ruhum kal diyor :)

Bende memnun oldum Yavuz bey. Bundan sonra daha sık göreceksiniz :D .. Bir sürü laf kokteyli hazırlarız artık. :D

godbarmen

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 12, 2008, 01:32:30 ÖÖ
Ne Olacak Bu Almanyanın Hali   :haha: :haha:
biliyomusun o fıkra yı abi  :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

godbarmen

Mutlaka Sparta yeni arkadaşlarla tanışmak benımde çok hoşuma gider galıba gıdeceksınız malu yarın iş var....ama size bi yolluk yapsaydık yanı içecek bir şey iyi uyumanızı sağlar

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Aralık 12, 2008, 01:33:26 ÖÖ
Gecenin Gece çayı meşhurdur :D
2 aydır içmemiştim ..  :)  
 Ellerine sağlık...  Yarında iş var. kalbim git yat diyor ,ruhum kal diyor :)

Bende memnun oldum Yavuz bey. Bundan sonra daha sık göreceksiniz :D .. Bir sürü laf kokteyli hazırlarız artık. :D

Laf kokteyli ;D;D yaninda salatasiyle beraber ;D

kirsehir7

yaa ataan abi ben bu programi yaptim diski birlesttirmek neyim onu yapti,temizledi herbi seyi yapti bi güzel ama benim salak laptop hala coook yavas  offoff:) kafayi yicem yaa  :cryla:  offoff:)

neden acaba yavas  :cryla: