Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sinemm

iyi geceler efendim hosgeldiniz aperetif olarak ne alirdiniz?

esma 41

Benden de herkese iyi geceler.
Yarin malum ,gizli isime gidecegim.  :)

Iyi geceler .

ALLAHA a emanet olun. ;)

jentzsch

Tövbe tövbeee

ee kholpasali anlatt,nasil gidiyor arastirmalar??? ;D

khoLpa$aLı

aperatif olarak dostluk ara öğün samimiyet ana menüde ise arkadaşlık alabilirim.

sinemm

esma sen james bon musun?
007 falan him?
saka saka haydi güzelim yarina dinc olman lazim
ALLAH rahatlik versin...tatli rüyalar..

sinemm

tabiii ne demek efendim a_ysche sende hosgeldin canim

esma 41

Alıntı yapılan: sinemm - Şubat 11, 2008, 02:00:30 ÖÖ
esma sen james bon musun?
007 falan him?
saka saka haydi güzelim yarina dinc olman lazim
ALLAH rahatlik versin...tatli rüyalar..

Bu mesaji yazmadan gözüme uyku girmez bu gece. ;D

Yok ben James bond degilim ...

Ben Esma 41 Bond um ,007 yerine 41....

Mein Names ist esma ... esma 41 bond...  :)

Hadi herkese adios ...  ;)

jentzsch

sinemm

bye bende yatiyorum tschüß

gütig

Böyle bir baslik acmaniz iyi olmus olmasina da..Arkadaslar yorumuma kizmazsiniz insAllah ama hani ivir zivir aklimiza ne gelirse yazabilecegimiz bir yer ya burasi. O nedenle forumun cöp kutusu gibi de düsünebiliriz herhalde burayi...Ya da gereksiz esyalarin birakildigi tavan arasi gibi  :D :D

brueder

ya bu sitedeki almanca deeslerininin hepsini anlayınca almancayı tamamen ögrenebilirmiyiz acaba? ya bide ben almanca fiiller ve cisimlerin isimlerini hic bi yerde bulamıorum siteye 2 gün oldu üye olalı eyer yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. msn imde ###@hotmail.com buraya adrese fiiller ve cisimlerin almanca isimlerini e-mail olarak yollarsanız çok çok sevinirim.nolur sorularıma cvp verin bu yaz Almanyaya gidicem şimdiden çalışmaya başlıorum sizce bu sitedeki derslerle oraya gittigimde hic zorluk çekmeden konusulanları anlayabilir ve almanca cvp verebilirmiyim acaba biraz zahmetli olcak sizin için ama cvplarınızı beklıorum

sevval

Gütig yorumun gercekden ilginc cöp kutusuna degilde, ivir zivir esyalarin birakildigi tavan arasi fikrine katiliyorum :D   Ama guzel bi sey ivir zivir seylerin burda konusulmasi cunku bos  durmakdansa, lafi lafi acar sohbet olur  ;) simdiden kolay gelsin.. ;D

gütig

Bu sitede almanca ögrenmek icin isine yarayabilecek  bir cok konu bulabilirsin...Arama bölümünde istedigin konulari arayabilirsin. Forumdaki "almanca bilgi bankasi" bölümünü dikkatle incele. Orada grammatikle ilgili önemli bilgilerle mutlaka karsilasacaksin...Sadece bu sitedeki konulari calisarak almancayi perfekt ögrenebilir misin ??? Bunun garantisini sana kimse veremez. O senin calismalara gösterdigin özenle ve ögrenme kabiliyetinle alakali...Ama sunu söyleyebilirim. Bu sitedeki dersleri gercekten iyi calisirsan, ögrenmede ciddi bir yol katedersin bence...Ha sadece okumak ve yazmakla bir dil ögrenilmez. Bunu sakin unutma. Almanca yayinlar dinleyip kulagini da alistir bu dile. Benden Tavsiye...

Alıntı yapılan: brueder - Şubat 11, 2008, 03:56:42 ÖS
ya bu sitedeki almanca deeslerininin hepsini anlayınca almancayı tamamen ögrenebilirmiyiz acaba? ya bide ben almanca fiiller ve cisimlerin isimlerini hic bi yerde bulamıorum siteye 2 gün oldu üye olalı eyer yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. msn imde illegal.tnr-@hotmail.com buraya adrese fiiller ve cisimlerin almanca isimlerini e-mail olarak yollarsanız çok çok sevinirim.nolur sorularıma cvp verin bu yaz Almanyaya gidicem şimdiden çalışmaya başlıorum sizce bu sitedeki derslerle oraya gittigimde hic zorluk çekmeden konusulanları anlayabilir ve almanca cvp verebilirmiyim acaba biraz zahmetli olcak sizin için ama cvplarınızı beklıorum

gütig

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 11, 2008, 04:21:07 ÖS
Gütig yorumun gercekden ilginc cöp kutusuna degilde, ivir zivir esyalarin birakildigi tavan arasi fikrine katiliyorum :D   Ama guzel bi sey ivir zivir seylerin burda konusulmasi cunku bos  durmakdansa, lafi lafi acar sohbet olur  ;) simdiden kolay gelsin.. ;D

Evet ya, sohbete de ihtiyac oluyor...Bence de böyle bir konunun acilmasi hos olmus...

esma 41

Alıntı yapılan: gütig - Şubat 11, 2008, 11:11:41 ÖÖ
Böyle bir baslik acmaniz iyi olmus olmasina da..Arkadaslar yorumuma kizmazsiniz insAllah ama hani ivir zivir aklimiza ne gelirse yazabilecegimiz bir yer ya burasi. O nedenle forumun cöp kutusu gibi de düsünebiliriz herhalde burayi...Ya da gereksiz esyalarin birakildigi tavan arasi gibi  :D :D

Cöp Kutusu haaa....  :embarassed:
Tamam öyle olsun.
Simdi bisey demiyorum ,8 ay sora gösteririm  sana. ;D

Aslinda haklisin burasi Forumun "cöp kutusuda" olabilir.
Neden olmasin !!  :'(  ;D
Icinizdeki kini,nefreti  ;D buraya "kusabilirsiniz" .
Yardimci olmaya calisiriz.

Gereksiz esyalarinizi burada birakabilirsiniz (cep telefonu,Para , cantalarinizi v.s. v.s. ).
Burasi cok emniyetli bir yerdir,siz hic merak etmeyin. ;)

a_ysche

ooo hoşgeldin esma41..
yok yok esma41 Bond ;D  ;D
buranın güvenliği senden sorulduğu sürece burda değil eşya bırakmak eminim kendimizi bile unutabiliriz  ::)  ::)

esma 41

Sayin cok degerli ADMINIMZE bir siir yazmistim. ;D

Buraya da yazmak istiyorum. ::)

Boynum kıldan ince...
Bir sürü hata ettim.
Bir çok masum suç,
Çok gönüller incittim.
Vicdanım yargıladı,hiç iltimassız
Çoğundan berat ettim.
Bu sefer karar mühebbet,
Cezası çok ağır,bu suçun.
Çünki almancaxi  sevdim...