Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: conan10 - Aralık 30, 2008, 02:23:36 ÖS
Teşekkür ederim, hoşbulduk. Tüm üyelerimize ve sizlere merhaba.

Her daim kabul buyurursanız 2008'in bu son günlerinde, artık tüm gönlümle paylaşımlarımla (Almanca hariç ;D) Almancax'ta olmaya çalışacağım. Buradan haberdar olmamı sağlayan sayın Gece kardeşime ayrı bir teşekkürü borç biliyorum. (bu arada teşekkür nasıl ediliyor, bilen var mı? ;D )

Neyse tanışma faslına geçelim.  ;D utanan:)

İstanbul'dayım, yaşım 19. Almanca'yı bilmiyorum. ;D İnşAllah Alamanca'yı Almancax'ta öğrenicem.

Bu vesile ile şimdiden 2009'unda sizin için hayırlı geçmesini diliyorum. Allah'a emanet olunuz.

Dipnot: Bu hoşbulduk mesajını dün gece yazıcaktım ama ne hikmetse birtürlü yazmak nasip olmadı. İstanbul'da kar yağışı sebebiyle sayın Edison icat ettiği Elektriği bizlere iletemediğinden gece yazamadım. Az önce de tam gönderecektim mesajı ama Bu Edison efendinin yine gıcıklığı üzerindeydi. Neyse çekirge 3. kez kaçamayacak elimde. Bu sefer gönderiyorum yorumu. ;D

Busefer basarmissin yazmayi  ;D Tekrar hosgeldin kardesim  alkis:)
Tesekkür butonu sorun beni hatiralarima götürdü  :haha: :haha:

ATAAN

Günün Ilk Caylari Benden Olsun Hadi Bakalim

gece

Cok iyi oldu bu saat oldu daha ben cay icmedim ;D sanalda olsa valla süper oldu ;)
Ellerinize saglik Ataan bey  :)

ATAAN

Kahve Isteyen Varsa Buyursun Lütfen, Rica Ederim Sayin Gece Afiyet Olsun  ;D

zeytin

ellerinize sağlık çok güzel olmuş

gece

Bugün kimsenin dogum günü degil ama pastanin dekoru süper bende size ikram edeyim dedim  :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Ben Kirmizi Kitabi Yiyebilirmiyim  LÜTFEEEEEEN :haha: :haha:

zeytin

ayyy çok güzel tadıda muhteşem olmuş gece abla cok saol ellerine ve mausuna sağlık

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 30, 2008, 02:55:24 ÖS
ayyy çok güzel tadıda muhteşem olmuş gece abla cok saol ellerine ve mausuna sağlık

Afiyet olsun  ;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 30, 2008, 02:55:14 ÖS
Ben Kirmizi Kitabi Yiyebilirmiyim  LÜTFEEEEEEN :haha: :haha:

Tabi tabi nedemek sormayin buyrun ama uyarayim tadi biraz agirdir nede olsa KIRMIZI  ;D ;D ;D

ATAAN

gece

kisa bir süre burda olmiycam cay demliyorum da  ;D ;D
dönerim birazdan  yuppi:)

ATAAN

zeytin

kolay gelsin herkese şimdilik hoşçakalın bende çıkıyorum  byby:)

ATAAN

gece

Ben geldim yuppi:)
cayimla beraber  ;D