Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 02, 2009, 11:35:39 ÖS
ben öyleyim valla gizem kötü bi huy olma sen benim gibi
temizlik herseyden önce geliyo benim icin  hatta evde bana temizlik hastasi diye cagiriyolar  :haha: :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: boşver temizlik iyidir... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 02, 2009, 11:35:54 ÖS
Ya Sakizda Karizmayi Bozuyo  :haha: :haha: :haha:
olsun bişey olmaz bıraktıktan sonra stres topuyla sakızıda bırakırsınız... ;D

SEVGI-40

...mystery...

...mystery...

hoşgeldiniz mübarek bey nasılsınız... :) almışsınız kahvenizi afiyet olsun... :haha:

ATAAN

Yani Bir Aliskanligi Birakacam Derken Baska Bir Aliskanlik Basliyor, Birde Bu Sag Elim Sanki Vücudumda Fazla Gibi Gelmeye Basladi Sigarayi Biraktiktan Sonra   :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 02, 2009, 11:41:16 ÖS
Yani Bir Aliskanligi Birakacam Derken Baska Bir Aliskanlik Basliyor, Birde Bu Sag Elim Sanki Vücudumda Fazla Gibi Gelmeye Basladi Sigarayi Biraktiktan Sonra   :haha:
olsun sigaraya devam ederken eksilmesinde... ::) (Allah korusun ama bunlarıda düşünmek gerek bırakırken bağımlılığı değilde bırakınca vücuda yararlarını... ;) )

ATAAN

Sigara Icerken Beynimin Bir Kisminin Calismadigini Hissedebiliyordum, Özellikle Bulmaca Cözerken  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 02, 2009, 11:46:23 ÖS
Sigara Icerken Beynimin Bir Kisminin Calismadigini Hissedebiliyordum, Özellikle Bulmaca Cözerken  ;D
:haha: :haha: :haha: sigara içtiğiniz zaman üstünüze kokusu siniyor ve kötü kokuyorsunuz insanlar bundan rahatsız oluyor
sigara içerken ağzınızın tadı yerinde olmuyo yiyeceklerin tadını iyi alamıyorsunuz... :) bıraktıktan sonrada hem yiyeceklerin hemde hayatın tadını çok daha iyi alabiliyorsunuz.... :)

ATAAN

Cikolatanin Tadini Alabiliyorum  :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 02, 2009, 11:46:23 ÖS
:haha: :haha: :haha:

yav ben yanimda icilse boguluyorum siz nasi iciyonuz bu igrenc seyi yav sasiyorum

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 02, 2009, 11:52:08 ÖS
:haha: :haha: :haha:

yav ben yanimda icilse boguluyorum siz nasi iciyonuz bu igrenc seyi yav sasiyorum
evet babam 3 aydır içmiyo artık sigara içilen bir ortama girdiğimde gözlerim yaşarıyo çok kötü oluyorum.... :-\

...mystery...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 02, 2009, 11:50:40 ÖS
Cikolatanin Tadini Alabiliyorum  :haha: :haha: :haha:
okadar yersen alin tabi  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

ben çıkıyorum herkese iyi geceler kendinize iyi bakın.... byby:) byby:)

...mystery...