Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Mahallanin sakinleri gelmis Hosgeldiniz cümnetten  ;D

...mystery...

çok sakinizdir gece abla çooooooooooookkkkk hiç sormaa... :haha:

zeytin

ATAAN

Ben Sadece Merhaba Diyip Yarim Saat Sonra Cevap Verecegim  Trend Bu Simdi Bizim Mahallede  :haha:
Ya Bide "Geçmiş zamanla ilgili cümleler kuralım" Basligini Her Gördügümde Gülme Geliyor Kurmucam Iste Kurmucam Iste Diyorum  :haha: :haha:

gece

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 06:11:29 ÖS
Ben Sadece Merhaba Diyip Yarim Saat Sonra Cevap Verecegim  Trend Bu Simdi Bizim Mahallede  :haha:
Ya Bide "Geçmiş zamanla ilgili cümleler kuralım" Basligini Her Gördügümde Gülme Geliyor Kurmucam Iste Kurmucam Iste Diyorum  :haha: :haha:
Geçmişe mazi Geleceğe Niyazi yazın Sizde :haha: :haha:
Bu arada miniği buldunuzmu ???

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 06:11:29 ÖS
süpermiş.... :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 13, 2009, 06:12:56 ÖS
Geçmişe mazi Geleceğe Niyazi yazın Sizde :haha: :haha:
Bu arada miniği buldunuzmu ???
aaa evet minicik biriydi o yaa nasıl bulucaz şimdi.... :'( bulabilmişmisinizdir acaba ::)

ATAAN

Hala Kayip Birisi Kalbini Cok Kötü Fena Kirmis, Didim Size Cok Hassastir, Kirilir Didim, Incinir Didim, Dinleyen Nerdeeee   :haha:

...mystery...

kim dinlememiş :zopa: ben o minikle muhatap olmadım daha görünce azıcık tırstım ayy pardon şaşırdım çok miniktide... :haha: nasıl bu kadar minik olabilir diye dilim tutuldu bişey diyemedim... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 06:15:58 ÖS
Hala Kayip Birisi Kalbini Cok Kötü Fena Kirmis, Didim Size Cok Hassastir, Kirilir Didim, Incinir Didim, Dinleyen Nerdeeee   :haha:
aaaa kim kırdı ki bitanecik miniğinizin kalbini vah vah tüh tüh getti getti Ataan Beyin Abuzeri getttiiiiiiiiiiiiiii :cryla: :cryla: :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 06:15:58 ÖS
Hala Kayip Birisi Kalbini Cok Kötü Fena Kirmis, Didim Size Cok Hassastir, Kirilir Didim, Incinir Didim, Dinleyen Nerdeeee   :haha:

Hic gülecegim yok tu. :)))

...mystery...

ATAAN

Kalbi Düzelince Cikar O Ortaya, Minik Tabi Kolay Atlatamaz O Böyle Seyleri, Kiyamam Ben Abuzerime  :haha: :haha:

zeytin

birazdan görüşmek programımız reklamların ardından benim için devam etcek  byby:) :haha: