Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

ufuk ya profiline baktim simdi geldigin yeri görünce koptum  :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 10:19:46 ÖS
:haha::haha: olsunn büyüklük sizde kalsınn aşık o ne de olsa aşık insanın halinden anlayınız lütfenn   :haha:

ayy ne güzel yaa keşke benim annemde izin versede ben de beslesemm tickoff:)
Ya Bana Ne Once O Baslatti, Ona Niye Bisey Demiyoooonnn  :haha:

uffaq

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 15, 2009, 10:19:41 ÖS
gitmis  :'( olmuyomus yapmaya calisiyo
ağlama yaw gelir benim kankam yapar şimdi neti

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 15, 2009, 10:21:54 ÖS
ufuk ya profiline baktim simdi geldigin yeri görünce koptum  :haha: :haha: :haha: :haha:

öleyimdir  :haha: :haha: :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 10:22:53 ÖS
Ya Bana Ne Once O Baslatti, Ona Niye Bisey Demiyoooonnn  :haha:

ben ona kızdımm bi daha yapmıcak ama diyoki ' şurda rahat rahat aşık da olamıyoruz , aşk acısıda çekemiyoruz ne anladım ben bu işten '   :haha:

SEVGI-40

dielosch

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 15, 2009, 10:21:54 ÖS

nasıldı oralar acaba merak ettim şimdi  ;D  :haha: Uffaq ermiş arkadaşlar giidp geldiğine göre  :haha:

uffaq

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 10:25:01 ÖS
nasıldı oralar acaba merak ettim şimdi  ;D  :haha: Uffaq ermiş arkadaşlar giidp geldiğine göre  :haha:

erdim tabe benden başkjasi oraya gidememiş daha önce ama hiç tavsiye etmem gitmeyin bana kalırsa  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

dielosch

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 15, 2009, 10:26:18 ÖS
erdim tabe benden başkjasi oraya gidememiş daha önce ama hiç tavsiye etmem gitmeyin bana kalırsa  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

gitmek istemiyoruz tabee  ;D Allah korusun ermiş abi'cim bi yararın dokunur mu bizee gelecek de neler görüyon acep  :haha: bana Almanya yolları gözüküyormu acep ??

SEVGI-40

ataan abi ya gece ablami ögretmen ilan ettin basini derde soktun ya  ;D ;D ;D ;D

uffaq

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 10:27:58 ÖS
gitmek istemiyoruz tabee  ;D Allah korusun ermiş abi'cim bi yararın dokunur mu bizee gelecek de neler görüyon acep  :haha: bana Almanya yolları gözüküyormu acep ??

ewt yavrum bi beyaz atlı prens alacak seni almanyaya götürecek  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

VAllahi Sorma Ya, Basini Kaldiramiyo  :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 15, 2009, 10:29:38 ÖS
ewt yavrum bi beyaz atlı prens alacak seni Almanyaya götürecek  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Ata gerek yok yaa Bill alıp götürsün yeter  :haha:

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 15, 2009, 10:28:58 ÖS
ataan abi ya gece ablami ögretmen ilan ettin basini derde soktun ya  ;D ;D ;D ;D

aha işte yakalayamadığım bi konu  :haha: neysee ben çıkayım artık yarın okul var yinnee :-\ sabahın köründe kalkmak üff  :embarassed: neyse hepinize iyi sohbetler hayırlı geceler  byby:)  byby:)

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 15, 2009, 10:31:07 ÖS

aha işte yakalayamadığım bi konu  :haha: neysee ben çıkayım artık yarın okul var yinnee :-\ sabahın köründe kalkmak üff  :embarassed: neyse hepinize iyi sohbetler hayırlı geceler  byby:)  byby:)
Yanlissssss,  Yarin Sinav Var Olcakti   :haha: :haha: :haha:

uffaq

aha işte yakalayamadığım bi konu  :haha: neysee ben çıkayım artık yarın okul var yinnee :-\ sabahın köründe kalkmak üff  :embarassed: neyse hepinize iyi sohbetler hayırlı geceler  byby:)  byby:)

o konu gece ablayı benim  öğretmeni olarak atadıda ataan bey  :haha: :haha: :haha: :haha:

uffaq

iyi geceler   byby:) byby:) byby:) byby:)

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 10:32:13 ÖS
Yanlissssss,  Yarin Sinav Var Olcakti   :haha: :haha: :haha:

valla yokk  yuppi:)  dance:)  halayy:)  hiihi:) ayyyy sevindim birdenn yarın sınav yooookkkk  clap:) valla 2 haftadır sınavalrdan geçilmiyordu hele de bu haftada günde 2 sınav olunca beynim sulandı resmen yaa  :haha:

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 15, 2009, 10:32:14 ÖS
o konu gece ablayı benim  öğretmeni olarak atadıda ataan bey  :haha: :haha: :haha: :haha:

heee sağol tamam Gece ablaya acıdım şimdii  ( şakayydıı  :haha: ) yaril:)

tekrar iyi gecelerr  byby:)

kirsehir7

:o :o :o inanmiyom yaaa bir günde nasil 2054 sayfa olduu buraaaa sok oldum

bu arada slm millett  :)