Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 01:48:02 ÖÖ
Ikinci mesajini görmedim Onurcum ya  :embarassed:

--> Hangi ikinci? Gelince bir tane yazmistim... Hicbir kimse ne bir cevap yazdi, ne de onunla ilgili bir sey.... :cryla: Kimse beni de mi sevmiyor yoksa ...mystery...i sevmedigi gibi... :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

3,14

--> Neyse tamam ablacigim ben yanlis anlamisim... :) Zaten saat de gec olmus, nasilsin iyi misin? Her sey yolunca mi soruyum, ondan sonra cikarim. :) Forumda baska kim var? :) Herkese soruyorum, iyi misiniz? Keyifler nasil? Umarim sizin keyifler bari iyidir. :)

(Ama biz de atlatacagiz insAllah, ker kara gün gecer. :) ;))

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 17, 2009, 01:54:45 ÖÖ
--> Neyse tamam ablacigim ben yanlis anlamisim... :) Zaten saat de gec olmus, nasilsin iyi misin? Her sey yolunca mi soruyum, ondan sonra cikarim. :) Forumda baska kim var? :) Herkese soruyorum, iyi misiniz? Keyifler nasil? Umarim sizin keyifler bari iyidir. :)

(Ama biz de atlatacagiz insAllah, ker kara gün gecer. :) ;))

Iyi diyelim ;)

Senin garazin banami ya Onurcum az önce mesaj aradim durdum Allahim ya yok diyorum bende ikinci mesaj falan   ;D ;D

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 01:56:46 ÖÖ
Iyi diyelim ;)

Senin garazin banami ya Onurcum az önce mesaj aradim durdum Allahim ya yok diyorum bende ikinci mesaj falan   ;D ;D

--> Benim garazim falan yok ablacigim, kimse yazmayinca icime dokundu... :cryla:

Neyse bu konu da acikliga kavusturulduguna ve saatin epey bir gec oldugu kanaatine varildigina göre, ben cikayim. Hadi iyi geceler herkese, iyi uykular. (En son yazdigim uyumaya niyeti olanlara ama. :haha:)

ATAAN

Ben Kactim Arkadaslar Iyi Geceler Accaip Uykum Geldi  byby:) byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 17, 2009, 02:00:36 ÖÖ
--> Benim garazim falan yok ablacigim, kimse yazmayinca icime dokundu... :cryla:

Neyse bu konu da acikliga kavusturulduguna ve saatin epey bir gec oldugu kanaatine varildigina göre, ben cikayim. Hadi iyi geceler herkese, iyi uykular. (En son yazdigim uyumaya niyeti olanlara ama. :haha:)

;D ;D

Peki hadi bakalim  öyle olsun  byby:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:03:18 ÖÖ
Ben Kactim Arkadaslar Iyi Geceler Accaip Uykum Geldi  byby:) byby:) byby:)

iyi hep beraber cikalim bari  Hoscakalin  byby:) byby:) byby:)

...mystery...

herkese günaydııııııınn.......... yuppi:) kim var kim yok.... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 17, 2009, 01:51:01 ÖÖ
--> Hangi ikinci? Gelince bir tane yazmistim... Hicbir kimse ne bir cevap yazdi, ne de onunla ilgili bir sey.... :cryla: Kimse beni de mi sevmiyor yoksa ...mystery...i sevmedigi gibi... :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:
:cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

f_tuba26

herkeseellaaammmm ne var ne yok,herkese iyi hafta sonlari... clap:)

mub@rek

A.selam, sizede iyi hafta sonlari tugba hanim. Nasilsiniz?

f_tuba26

iyiilik diyelim iyi olalim, ;)haftasonu ya birileri gelsede disari ciksak diye bekliyoz.. ;D

...mystery...

yaşasıııııııın birileri gelmiş.... dance:) nasılsınız mübarek bey-tuba hanım ;D

f_tuba26

slmlya neden aksamdan kalmasinki sen,haftasonu ama kilimda canlan biraz ;D ;D

...mystery...

f_tuba26

gece

yuppi:) Günaydin Almancax sakinleri  yuppi:)