Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:17:33 ÖS
Ben Hastayim Ama  :cryla: :cryla: :cryla:

ayy herkes hasta yaa  :cryla:  :cryla:  :cryla: bizden mi bulaştı size acaba ?? Gece abla herkese bulaştırdık yaa yakında karantina'ya kapatıcaklar bizi o olacak  :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 02:19:47 ÖS
Evet ya Diloscum ben napayim simdi ya  :-[ :-[ :-[ :-[

gece abla ne yapsan olmaz en iyisi alttan  alıp karşındakini şımartmak insan istiyor arada bi heralde galiba sanırsam  :haha:

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 17, 2009, 02:21:15 ÖS
ayy herkes hasta yaa  :cryla:  :cryla:  :cryla: bizden mi bulaştı size acaba ?? Gece abla herkese bulaştırdık yaa yakında karantina'ya kapatıcaklar bizi o olacak  :haha:

Evet ya ama ben cidden bu hastaliktan yoruldum ya bitsin istiyorum artik  offoff:) offoff:)
:-[ :cryla: :cryla:

ATAAN

Ben Kendimi Atiyormus gibi Yapip Virüsleri Kandiracam Balkonda   :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:21:11 ÖS
Latife Yaptim Sayin Gece, Buyrun Lütfen Biraz Dinlenin,   ;D

Ya demek öyle tamam tamam gideriz zaten kimse sevmiyor beni
gidem bariiii  :cryla: :-[ ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:24:13 ÖS
Ben Kendimi Atiyormus gibi Yapip Virüsleri Kandiracam Balkonda   :haha: :haha: :haha:

Diyorum bak dikkatli olun DELIKANLILIK YAPMAYIN BUKEZ SIZI KIMSE KURTARAMAZ   :haha: :haha: :haha: :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 02:23:00 ÖS
Evet ya ama ben cidden bu hastaliktan yoruldum ya bitsin istiyorum artik  offoff:) offoff:)
:-[ :cryla: :cryla:

aynen yaa bitmiyor valla üff üff sinir şeyler   tickoff:)

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 02:24:17 ÖS
Ya demek öyle tamam tamam gideriz zaten kimse sevmiyor beni
gidem bariiii  :cryla: :-[ ;D

valla en sonunda ben de rest çekip gidicemm  :haha: ben hepinizi çooo...oook seviyorumm  :-*  :-*  :-* kimseyi bi yere göndermiyorum sadece yorgunsanız gidebilürsünüz  tickoff:)  :haha:

ATAAN

;D ;D ;D
Hastaliklarla Mutlu Olmak Lazim Arkadaslar, Yani Bu Virüsler O Kadar Sevimliki, Mikroskopta Bir Bakin, Ayrilasiniz Gelmez Yani   ;D

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:24:13 ÖS
Ben Kendimi Atiyormus gibi Yapip Virüsleri Kandiracam Balkonda   :haha: :haha: :haha:

onlar sizi kandırmasın da AlimAllah  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:27:09 ÖS
;D ;D ;D
Hastaliklarla Mutlu Olmak Lazim Arkadaslar, Yani Bu Virüsler O Kadar Sevimliki, Mikroskopta Bir Bakin, Ayrilasiniz Gelmez Yani   ;D

Hadi ya ben bir türlü tanisamadim benim virüslerle ;D
Sizin Mikroskobunuzu ödünc alabilirmiyim Ataan bey  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:27:09 ÖS
;D ;D ;D
Hastaliklarla Mutlu Olmak Lazim Arkadaslar, Yani Bu Virüsler O Kadar Sevimliki, Mikroskopta Bir Bakin, Ayrilasiniz Gelmez Yani   ;D

İlişkimiz mikroskopta kalsın istiyorum da bırakmıyorlar işte kahretsin çok tatlıyım   kur;)  :haha:  :haha:  :haha:

ATAAN

Benim Niye Agliysim Geliyor Ya, Bu Virüsler Göz Yasartici Bomba Kullaniyor, Hile Yapiyorlar Yaaaa   :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:29:31 ÖS
Benim Niye Agliysim Geliyor Ya, Bu Virüsler Göz Yasartici Bomba Kullaniyor, Hile Yapiyorlar Yaaaa   :haha:

Demek ondan ben 24 saat elimde mendille geziyorum  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:29:31 ÖS
Benim Niye Agliysim Geliyor Ya, Bu Virüsler Göz Yasartici Bomba Kullaniyor, Hile Yapiyorlar Yaaaa   :haha:

Amerika arkasındadır onların hiçbişey yapamayız yaa  tickoff:)  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 02:30:38 ÖS
Demek ondan ben 24 saat elimde mendille geziyorum  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Bu Hastalik Beni Cok Duygusal Yapti, Sevmek Ve Sevilmek Istiyorum  Biri Bana Canim Falan Desin Kendimi Iyi Hissetmem Lazim  :haha: :haha: :haha: