Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Nasilsin ATAAN abi? Sen nasilsin mystery?

...mystery...

ooowww okudum okudum geçmiş olsun.... :-\ bu aralarda herkes hasta bende bu sene grip olamadım(aman nazar değmesin bi grip oldum mu yada nezle etkileri 6 ay kadar sürer geçen seneki gribin etkisi yeni geçti... ;D öyle cins bi insanım ben işte :haha: )

ben hergün yarım çay bardağı limon içiyorum çokta güzel geliyo hem vitamin hemde grip olmak üzereyken veya olduktan sonra 1 haftada geçiriyo geçtikten sonra içincede grip olmuyosun Tarçınlı Bal'ın içine limon sıkarmısınız bilmem ama sıksanız daha garanti olur ;) hasta olmanızı istemem hiç birinizin... utanan:)

ATAAN

Tesekkürler Sevgili Asistanim, Sabahtan Berin Tarcin Vede Bal Üstüne Doktora Yapabilecek Kadar Yedim Yani  :haha:

...mystery...

:haha: :haha: :haha:   

öksürüyosanız eğer zancefilli balda iyi geliyo su olmadan balaın üstüne döküp bi kaşık(çorbada değil çay kaşığıda hani arada olanlar varya onlardan ;D ) yerseniz öksürüğede süper geliyo 3 günde geçiyo ama çok iğrenç bi tadı var.... ;D öksürüğe birebir ama mideniz dayanırmı bilmem patrom ATAN bey amca ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 17, 2009, 07:15:22 ÖS
Nasilsin ATAAN abi? Sen nasilsin mystery?
iyiyim mübarek bey sağolun siz nasılsınız... :)

ATAAN

Merhaba Mübarek, Nasil Gidiyor?

...mystery...

aaaa sevgide gelmiş hoşgelmişsin sevgicim nasılsın :-* (umarım görürsün ::) )

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 17, 2009, 07:28:41 ÖS
aaaa sevgide gelmiş hoşgelmişsin sevgicim nasılsın :-* (umarım görürsün ::) )
görmez olurmuyum hic canim ya

iyim canim sen nasilsin

:-*

...mystery...

bende iyiyim çok sağol sevgicim.... :-* :-* umarım bugün üzgün değilsindir... :-\ değilsin gibi görünüyo ama olma zaten üzgün kıyamam ben sana.... :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 17, 2009, 07:30:27 ÖS
bende iyiyim çok sağol sevgicim.... :-* :-* umarım bugün üzgün değilsindir... :-\ değilsin gibi görünüyo ama olma zaten üzgün kıyamam ben sana.... :-*
valla canim bugun okadar cok agladimki yas kalmadi  ;D ;D ;D

ama yinede iyim simdi okadarda üzgün degilim artik  :-*

ATAAN

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 17, 2009, 07:29:28 ÖS
görmez olurmuyum hic canim ya

iyim canim sen nasilsin

:-*
Hos Geldin Kardesim  alkis:)

SEVGI-40

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 17, 2009, 07:31:14 ÖS
valla canim bugun okadar cok agladimki yas kalmadi  ;D ;D ;D

ama yinede iyim simdi okadarda üzgün degilim artik  :-*
aman üzülme ağlama umarım göz pınarların kurumuştur ve bidaha hiç ağlamazsın :-* :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 17, 2009, 07:32:58 ÖS
aman üzülme ağlama umarım göz pınarların kurumuştur ve bidaha hiç ağlamazsın :-* :-*
kurumamislarsa sasarim ztn  :haha: :haha:

...mystery...

:haha: :haha: bende düşünüyodum acaba silsemmi diye çünkü umduğum şey çok garip inşAllah yanlış anlamamışsındır ağlama diye demiştim... utanan:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 17, 2009, 07:34:25 ÖS
:haha: :haha: bende düşünüyodum acaba silsemmi diye çünkü umduğum şey çok garip inşAllah yanlış anlamamışsındır ağlama diye demiştim... utanan:)
:) :)