Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ne alaka şimdi mübarek bey.... ;D tısko'danmı geldiniz yoksa... yuppi:)

mub@rek

mub@rek

300-500 300-500  yuppi:) tısko tısko tısko tıskooooooooooooooooooo  alkis:) yuppi:) alkis:) dance:)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 17, 2009, 11:47:03 ÖS
İcimden geldii.. ::)
süüüüüüüüüppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr

en azından 1 kişi var Almancax'ta üzgün olmayan mutlu olan enerji dolu olan... yuppi:) dance:) halayy:) hiihi:)

mub@rek

Gece hanim siz ne zaman cikicaksiniz forumdan sizden özel bir ricam olabilir mi?

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 17, 2009, 11:47:38 ÖS
300-500 300-500  yuppi:) tısko tısko tısko tıskooooooooooooooooooo  alkis:) yuppi:) alkis:) dance:)
yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) clap:) clap:) dance:) dance:) halayy:) halayy:) hiihi:) hiihi:)

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 17, 2009, 11:48:44 ÖS
yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) clap:) clap:) dance:) dance:) halayy:) halayy:) hiihi:) hiihi:)

yuppi:) yanar döner ısık falan olsa ortami biraz daha eksantrik yapabilirdik ama olsun artik..  yuppi:)
Yasasin yasasinn. Hersey cok güzel yasasinnn Fransizca biliyorummmm :D
Gizem bilmiyorrr oleyyyyyy oleyyyyyyyy
Galatasaray yendiii
Esimle cok mutluyum birtanem' i cok seviyorum  alkis:)  --->--@
yuppi:) yuppi:) yuppi:)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 17, 2009, 11:53:35 ÖS
yuppi:) yanar döner ısık falan olsa ortami biraz daha eksantrik yapabilirdik ama olsun artik..  yuppi:)
Yasasin yasasinn. Hersey cok güzel yasasinnn Fransizca biliyorummmm :D
Gizem bilmiyorrr oleyyyyyy oleyyyyyyyy

Galatasarat yendiii
Esimle cok mutluyum birtanem' i cok seviyorum  alkis:)  --->--@
yuppi:) yuppi:) yuppi:)
:haha: :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Gizem okul nasil bakiyim? Sen kacinci sinifta okuyorsun? Türkiyedesin degilmi sende?
Lise sartlari nasil eski anilarimi deprestir biraz anlat bakalim. :)

...mystery...

okul nasıl?? ;D okull zor yaa hocaların hepsi bir cins acayip üstümüze geliyorlar sınavlar quizler derken acayip yoruluyorum bide üstüne ödev veriyolar bigünde 2 sınav 2 quiz ve yaklaşık 10 sayfa ödevimiz oluyo.. :-\ yani derslerde çok üstümüze geliyolar sınavlar bir başladımı bitmiyo.. :-\ bide verdikleri ödevler çok cins oluyo ingilizceyi 2 derse ayırdılar bir tanesinde her sınava 50 kelime ezberliyoruz ingilizce karşılıklarıyla o ayrı bir yorucu.... :-\ ama tüm bu olumsuzlukların yanında süper bişey bu lise ;D hem çok küçük okulun mevcudu 250 herkes birbirini tanıyo bizim katta sadece 9lar var ;D o açıdan karışan yok bişey yok çok eğlenceli bide okulun en üst katı olunca merdivenler falanda dik olunca ulaşılmasdıda zor bu nedenle sakin bi kat ;D bize kalıyo bizde yıkıyoruz katı tabi.. ;D sonraaa hocalar ders konusunda üstümüze geliyorlar ama onun dışında arkadaş gibiler sadece sınav zamanları öğretmen-öğrenci ilişkisi var.... ;D

ben daha lise 1 'im ve sanırım lisenin en zor yılı 10 saat ingilizce ve tüm bunların yanında 12 ayrı ders :-\ hepsine birden yetişmek çok zor... :-\ yoruluyoruz ama ayrı bi zevki var o yorgnluğun çok şikayet etsemde... :-\

ben evet Türkiye'deyim... :)

mub@rek

Anilarim bi depresti ki sorma.. :)))
Ben uygun bir zamanda birkac animizi anlatiyim lise yillariyla ilgili biraz gülelim. Allah calisma azmi versin artik insAllah bir cok konuda cok kolay üstesinden gelirsin herseyin.

Her yasin ap ayri sorumluluklari ve agirligi oluyor insanin üstesinde. Ben cocukluk videolarimi izleyince diyorum bu kim?
Diyorlar sensin. Saka gibi geliyor. Gerci benim durum baya vahimmis Allah'tan büyümüsüm.. :))

...mystery...

;D ;D ;D anıların depreşmesi sorusunu cevaplamadım ki ben... :haha: o uzun olan bölüm okul nasıl gidiyo sorusunun cevabı... ;D ;D ama daha anı depreştiricek bişey yaşamadık sanırım sınavlardan pek vakit olmuyoda... :haha:

...mystery...

bu arada evet yaa bi ara anlatın süper olurr.... :haha:

mub@rek

D2 vodafone almanyadaki bir numaranin kime ait oldugunu nasil ögrenebilirim ki?

...mystery...

...mystery...

bir Allah'ın kulu yokmu şu geniş Almancax sokaklarında yoksa ben kayıp falan mı oldumda kimseyi göremiyorum.... :-\

...mystery...

ben çıkıyorum zaten kimsede yok hoşçakalın byby:) iyi geceler.... byby:)