Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 03:25:18 ÖS
Bielefeld Dolaylarindan Ayni Türküyle Yayinimiz Devam Ediyor Yemeni baglamis telli basina  zülüfleriiiii düsmüüüüüs hilal kasina henüz girmis 54-55 yasina edali sürmeli german güzeliiiii   :haha: :haha: :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 03:23:16 ÖS
ben siradayim bekliyorum  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

abiooo ne buldum...

Veriliş Tarihi: 28-Kas-08

kahve falı bakılır tel:05383717448 bakmış olduğum fallardan herkesin memnun kaldığından dolayı bu konuda kendime güveniyorum.
:haha: :haha: :haha: :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 19, 2009, 03:26:43 ÖS
ay bide kalp cikti ortadan caaaaattt diye kirilmis,bu kalp kimin ki... :haha: :haha:
radyonun seni kapatirmisin gece parazit yapiyor fala karisiyor hadi... :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 19, 2009, 03:26:43 ÖS
ay bide kalp cikti ortadan caaaaattt diye kirilmis,bu kalp kimin ki... :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Ya Benim Su Fala Bi Bak Bakem Mübarek, Beyaz Atli Prensesim Görünüyormu  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 19, 2009, 03:28:21 ÖS
radyonun seni kapatirmisin gece parazit yapiyor fala karisiyor hadi... :haha: :haha:

Peki kistim anlatin bakalim  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 03:26:55 ÖS
bende mi nazar var ben anlamistim zaten haftalardir hastayim ya  tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:)

cikarin siz o gözleri Tugba ben bir bakayim kiminmis  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
evet bak tam orda da koca bir göz var bas parmagini bakem gözü olanlarin gözü ciksin he... :haha:

kirsehir7

ya kim fal baki bende isterim bana da bakin  ;D

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 03:27:31 ÖS

abiooo ne buldum...

Veriliş Tarihi: 28-Kas-08

kahve falı bakılır tel:05383717448 bakmış olduğum fallardan herkesin memnun kaldığından dolayı bu konuda kendime güveniyorum.
:haha: :haha: :haha: :haha:

Bekliyorum yorumunu kardesim ay ayni benim fincan bu  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 19, 2009, 03:30:08 ÖS
evet bak tam orda da koca bir göz var bas parmagini bakem gözü olanlarin gözü ciksin he... :haha:

ciksin  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

abee fal bakarimmmm bakla satarimm falciiiii geldiii haniiiiiiiimmmmm  clap:)

gece

Etrafimi falcilar sardi ya Allahim ya ne bahtsizmisim isim fallara kalmis ya  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 03:30:22 ÖS
Bekliyorum yorumunu kardesim ay ayni benim fincan bu  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

--> Senin cevrende üzgün iki genc varmis bak falci diyo... Ama belli degil barisirlar mi degil mi diyo... Kesenin agzini biraz daha acin diyo.. offoff:) offoff:) Al kadin allll :haha: :haha: Devam ettt,, offoff:) offoff:)  Biraz zamana ihtiyaci olabilir bu genclerin diyo... Ama hala bilmiyrum ben diyo abeee :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

ATAAN

Karadir Su Bahtim Karaaaaaa  Söz Gecmiyor Yareeeeeeee  Dirim Dirim  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Kilibik Bir Sarki Bu Ya  yaril:)

f_tuba26

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 03:30:55 ÖS
ciksin  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
hayirlara ciksin bu fal,ben fincani suya tutam iyiler iceri kötüler disari bakem haaa.. :haha:

gece

ben biliyorum barisicalar cok seviyorlar ya  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)