Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

gece

Ben Tam bir IZMIR asigiyim ;D
ne isim var Antalyada falan gidersem yaza IZMIRDE olucam cok özledimya  :-[ :cryla:

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 02:44:10 ÖS
ne isim var Antalyada falan gidersem yaza IZMIRDE olucam cok özledimya  :-[ :cryla:

4 sene okudum Ege Üniversitesinde buyurun sorun ben anlatiyim. :)))

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 20, 2009, 02:44:01 ÖS
Cok mu belli oldu abi.. :D :D
Ic Güveysi Girip Mallarin Üstüne Oturma Planlari Yapmaca Haaaaa, Akilli Bidikkkkkkkkkkkkkk   :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 20, 2009, 02:45:10 ÖS
Niye MYO nu 4 yildami Bitirdin   :haha:

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 20, 2009, 02:45:10 ÖS

Izmir ege Üniversitesine cok yakindim ya Canim Ögretmenim Parkini bilirsiniz o sokak benim sokagim yaa  :-[

f_tuba26

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 02:44:10 ÖS
ya sorma bende vize icin gittigimde izmire hayran kaldim,ama o firkateyn var ya müze haline getirmisler,geziliyor..kapanmisti giremedik..üzüldüm... :embarassed:

mub@rek

Bu konunun buraya şubat 11, 2008, 01:10:36 tarihinde olagan üstü fikriyle acilmasinda büyük rolu olan Jentzsch arkadasimiza hazir forum' da yakalamisken tesekkür ediyorum.

Dahice olmus diyemiyecegim ama iyi düsünülmüs gercekten. ;) :)

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 02:45:25 ÖS
Ic Güveysi Girip Mallarin Üstüne Oturma Planlari Yapmaca Haaaaa, Akilli Bidikkkkkkkkkkkkkk   :haha:

Yok daha nelerrrrrrr.. ::)

uffaq

konuşmanızı bölmeyim  byby:)  byby:)  byby:)  byby:)

gece

Bölün buyrun ya ne var sanki gurbet iste amannnnnnnnnnn ben gidip biraz müzik dinleyimbari

jentzsch

Yok ATAAN.O zamanlar öss derdındeydım ben.Antalya'nın gece hayatıyla tanısamadanda dönmüstük zaten.

Bu arada ben bitmisim ya.1 mesaj yazana kadar herkes 3 er msj yazıyor.Ben en ıyısı gıdeyım. :-\

Hadı herkese ıyı gunler.Tekrar görüsmek uzere.

Machs gut...

ATAAN

Ne Oldu Sayin Gece, Kim Acti Bu Izmir Muhabbetini Bakayimmmmmmmmm
Bizde Orda Mektep Bitirdik Ama Söylüyozmu Karrrrrrrrrrrrrrdesiiiim, Sayin Geceyi Üzdünüz ya  :zopa:

ATAAN

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 20, 2009, 02:50:09 ÖS
Yok ATAAN.O zamanlar öss derdındeydım ben.Antalya'nın gece hayatıyla tanısamadanda dönmüstük zaten.

Bu arada ben bitmisim ya.1 mesaj yazana kadar herkes 3 er msj yazıyor.Ben en ıyısı gıdeyım. :-\

Hadı herkese ıyı gunler.Tekrar görüsmek uzere.

Machs gut...
byby:) byby:) byby:)

uffaq

nasılsınız konu bayağı derin sanırım hiç bişe anlamadım

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 02:46:00 ÖS
Niye MYO nu 4 yildami Bitirdin   :haha:

Anca abi her zaman hersey istedigimiz gibi gitmeye biliyor. Gerci son sene artik dersler' den devam zorunlulugum olmadigi icin sinavlar' a gittim geldim.
Ama hala staj' imi yapmadim. Harc parami yatiriyorum askerligi öteliyorum mecburen. Yani para biriktirmem gerek. Malüm. Evlilik icin gerekli seyler var. Cok sükür baya biriktirdim ben arabami da kendim aldim üniversite 2 den sonra özellikle kendi ihtiyaclarimi her aldigimi sattigimi kendim yaptim ailem karismadi.

Bir nevi erken ögrendik hayat' i. Belki iyi belki kötü oldu ama ben PİSMAN degilim. Bilhakis cok memnunum.
Simdiki isimde' de gerci bölümümle alakasi yok gibi ama bilgisayar bilgimden dolayi alindim. 1.200 ytl aliyorum mesela. Ciktigim isten 800 aliyordum. İyi bu kriz ortaminda bana göre. Zati az kaldi hersey icin cok sükür maddi destegimi kendim olusturdum tek Aile' me gidelim su isi yapalim diyecegim ki onlarda dört gözle bekliyorlar benden kurtulmayi eminim.. :)

Kisa bir hayat hikayemi dinlediginiz icin tesekkür eder, size ögleden sonra icin kahve ısmarliyabilirim. ;)