Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

ATAAN

gece

Ehh yavas yavas aksam yemegi hazirliklarina baslamali ne pisirsek ki acep  :haha: :haha: :haha: :haha:
Benim bir Planim varda dimeyim simdi  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Sayin Gece Bana Yine Türk Lokantasinin Yolunu Tutturursunuz Simdi Siz Yemek Muhabbetine Girersek  :haha:

gece

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Evde pisirin ne var ki ya  ;D ;D ;D

ATAAN

Bende Ne Pisiririm Amma  :haha:
E Ben bugün Mangal Yakmam mi Simdi  :haha: :haha: :haha:

gece

Yakmayin bahceye yazik olmasin ya  :haha: :haha:

uffaq

fasulye yap abi tariflerden bakarak  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Haberleri Kacirmayin Bugün, Bielefelde Maynak Bir Türk Bahcesinde Mangalda Kurufasulye Pisiriyor Diye Cikabilirim Yani  :haha: :haha: :haha:

uffaq

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 03:52:10 ÖS
Haberleri Kacirmayin Bugün, Bielefelde Maynak Bir Türk Bahcesinde Mangalda Kurufasulye Pisiriyor Diye Cikabilirim Yani  :haha: :haha: :haha:

haberleri kaçırmıcam hadi abi yine iyisin tvye çıkıom ünlü olucan  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)

gece

Bielefelde Bahcede mangaly akmaya calisan bir Türkün yangin cikardigi tesbit edildi  :haha: :haha: :haha: :haha:

Tarzinda da bir haber olabilir  ;D ;D ;D ;D

...mystery...

ben geldiiiiiimmmm.............. dance:) dance:) nasılsınızzz dance:) dance:)

gece

Hosgeldin Gizemcim Sen nasilsin ?  ;)

...mystery...

iyiyim gece ablacım hattaaa süperriiiiiim........ yuppi:) yuppi:) yarın gezi var perşembe okula gitmiyorum cumada karne(hayatımın en berbat kartesi full 4 :-\ 7-8 tanede 5 ama kötüü... :'( alıştım hepsinin 5 olmasına :'( )  neyseeee cumadan sonrada tatiiiiiilllllllll alkis:) alkis:)