Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 20, 2009, 11:39:08 ÖS
Neyse artik ben cok güldüm, bu aksam icin yine herkez' e tesekkür ediyorum. Sayenizde cok eglendik.
Ben müsadenizi istiyeyim, tekrar görüsmek üzre. Hayirli geceler diliyorum sizlere..  byby:)
hayirli geceler mübarek  byby:) byby:)

ATAAN

:haha: :haha: :haha: :haha:
Ben Sinanin Gönül Maceralariyla Ugrasirken Kavga Bitmis Be  Tühhhh   :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 11:50:36 ÖS
:haha: :haha: :haha: :haha:
Ben Sinanin Gönül Maceralariyla Ugrasirken Kavga Bitmis Be  Tühhhh   :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha:

ATAAN

Ya Biz Dayak Yemisiz, Yememisiz Hatta Birileri Bizi Kirmis, Kim Dövdü Bizi Yaaaa  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Bizim Degil Hastaneye, Sanayiye Gitmemiz Lazim  :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 11:53:11 ÖS
Ya Biz Dayak Yemisiz, Yememisiz Hatta Birileri Bizi Kirmis, Kim Dövdü Bizi Yaaaa  :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

ATAAN

Yani Ben Birileri Ayirir Diye Umut Ederken Bi Kamyon Dayak Yemisiz Be, Benim Burnum Nerde Arkadaslar Gören Oldumu  :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

bende bende dikeriz diye almisdim  :haha: :haha:

ATAAN

Ya Bu Kol Benim Degilllllllllllllll  Mübarek Seninmi?  Onuuuurr  Bacagim Sendemi Abicim   :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 11:59:54 ÖS
Ya Bu Kol Benim Degilllllllllllllll  Mübarek Seninmi?  Onuuuurr  Bacagim Sendemi Abicim   :haha: :haha: :haha:
abi yeter ya bi fena oldum ha  :( :( :( :(

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 11:59:54 ÖS
Ya Bu Kol Benim Degilllllllllllllll  Mübarek Seninmi?  Onuuuurr  Bacagim Sendemi Abicim   :haha: :haha: :haha:

Anaaa parcalamislar sizi ya Testereyemi denk geldiniz yoksa  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 21, 2009, 12:02:10 ÖÖ
Anaaa parcalamislar sizi ya Testereyemi denk geldiniz yoksa  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Zeytin Yapacagini Baskalari Yapmis  :haha: :haha: :haha: