Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 22, 2009, 08:52:53 ÖS
napm ya b hortumlarla koca bi makineyle yatiyom isde  offoff:) offoff:) offoff:)
Sevgicim geçmiş olsun neyin varr  :embarassed: :embarassed:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 22, 2009, 08:55:19 ÖS
beenn ggeellddiimm kim var bakalımm
hos geldin zeytinnnnnnnnnn

zeytin

uffaq

biri bana yardım edebilir mi ya ben neden avatar ekleyemiyorum  tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:)

kirsehir7

arada bi takiliyo bendede oluyodu dün degistirebildim

zeytin

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 22, 2009, 09:00:28 ÖS
biri bana yardım edebilir mi ya ben neden avatar ekleyemiyorum  tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:)
uffaq kusura bakmada avatar neee ;D

uffaq

ya ben hergün deniyorum olmuyo  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

hosibaba

Selam arkadaslar  
yeni konu acılmıştır  A1 sınavına girecekler almancaegitimine önem verenler duyanlar duymayanlara bildirsinler lütfen Goethe verlag kısa bir süreligine calısma sayfaları görsel isitsel themalar indirmelere acılmıstır yanlıs dumadınız ücretsiz ve Goethe verlag

mutlaka konuyu ziyaret edin

EDIT

uffaq

zeytin

uffaq

uffaq

kirsehir7

ayy bi itirafta bulunayiiiim ufag ben seni bayan sandim yaaa  :haha: :haha: yeni fark ettim baymiisn  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 22, 2009, 08:57:26 ÖS
Sevgicim geçmiş olsun neyin varr  :embarassed: :embarassed:
ah bi bulsalar bende rahatliycam neyim oldunu  offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

migdeyle ilgili kücük bi sorun diyelim canim  :-*

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 22, 2009, 09:05:29 ÖS
ayy bi itirafta bulunayiiiim ufag ben seni bayan sandim yaaa  :haha: :haha: yeni fark ettim baymiisn  :haha:
:haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

kiz onurun kankasi onurun kiz kankasi olsa ben birakirmiyim  :haha: :haha: :haha:

uffaq

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:) clap:)